Τον μπελά του έχει βρει ο Βόσκαρης: “Μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα στα social media” (Φωτό & Βίντεο)

Όσα εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης…

Έκανε ίσως την πιο δυναμική είσοδο στη μικρή οθόνη αυτή την τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τον ρόλο του κακού διευθυντή φυλακών στις "Άγριες Μέλισσες", Μάνου Βόσκαρη και κάθε του συνέντευξη είναι πιο αποκαλυπτική από την προηγούμενη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Στην εκπομπή «Dot» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός  Βασίλης Μπισμπίκης και μίλησε για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά.

«Όταν πήρα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες δεν φοβήθηκα γιατί συνήθως τέτοιους ρόλους παίζω. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση συνήθως με παίρνουν να παίξω ότι πιο διαστροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Βέβαια, ο ρόλος του Μάνου Βόσκαρη τον έχει κάνει αποδέκτη υβριστικών σχολίων στα social media.

«Σήμερα δεν δέχεσαι αρνητικά σχόλια στο δρόμο, για τον ρόλο που ερμηνεύεις, υπάρχουν τα μηνύματα στα social media. Έχω Instagram και μου στέλνουν μηνύματα του τύπου “αλήτη”, “τι κάνεις στην Ελένη” και τα λοιπά.

Εντάξει, δεν απαντάω αλλά πλάκα έχει. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα αλλά σίγουρα καταλαβαίνω από που προέρχεται.

Κάποιοι άνθρωποι που ταυτίζονται τόσο πολύ σε σημείο να σου στέλνουν μήνυμα τέτοιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους. Δεν είναι δικό μου το θέμα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ