Οι γαλαζοαίματες φοράνε Valentino - Η Λαίδη Νταϊάνα & η Σοφία της Αυστρίας με μνημειώδεις δημιουργίες - Clotilde στο γάμο της με τον πρίγκιπα της Βενετίας με ονειρικό νυφικό (φώτο)

Ο διάσημος σχεδιαστής και οι ονειρικές δημιουργίες για τις εστεμμένες της Ευρώπης 

To 1960 ο  Valentino Garavani  ιδρύει τον οίκο μόδας Valentino S.p.A. και γίνεται παγκόσμια γνωστός ως "Valentino" .  Οι δημιουργίες του Ιταλού σχεδιαστή απέκτησαν αμέσως φανατικές οπαδούς.

Πολυτέλεια , φινέτσα, θηλυκότητα , χαρακτηρίζουν τα ρούχα που φόρεσαν οι πιο κομψές γυναίκες του κόσμου.

Ο Valentino είχε προσωπική φιλία και σχέση, με πολλούς γαλαζοαίματους και οι πιο σικ εστεμμένες του κόσμου προτιμούσαν τις δημιουργίες του.

Τα ονειρικά νυφικά του οίκου Valentino, είναι φτιαγμένα για "να κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται και να μοιάζει με πριγκίπισσα" την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Μία από τις πριγκίπισσες που τα φόρεσαν ήταν η ηθοποιός Clotilde Courau στο γάμο της με τον Emanuele Filiberto di Savoia, πρίγκιπα της Βενετίας, το 2003.

Η Clotide φόρεσε μία ονειρική δημιουργία του οίκου με διάφανα μανίκια και μακρύ μεταξωτό πέπλο.

 

 

Η λίστα με τις γαλαζοαίματες που φόρεσαν δημιουργίες του Valentino, περιλαμβάνει και την "πριγκίπισσα του λαού" την Λαίδη Νταϊάνα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την σύζυγο του πρίγκιπα Κάρολου της Αγγλίας, με λευκό ταγιέρ, σε συνάντηση της με τον διάσημο σχεδιαστή.

 

 

Το 1998 η Αρχιδούκισσα Σοφία της Αυστρίας φωτογραφήθηκε στο παλάτι έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της ,, τη μικρή πριγκίπισσα Larissa Maria Luisa.

 

 

Φοράει ένα εκθαμβωτικό μάξι μεταξωτό φόρεμα, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος ο "Maestro" της ιταλικής μόδας.

Στις πασαρέλες του Valentino περπάτησαν τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου. Μία από τις μούσες του με την οποία τον συνέδεε βαθιά φιλία ήταν η Κλόντια Σίφερ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ