Υπερθέαμα με γυαλιά ηλίου πάντα: Η ξανθιά “The real Fashion Blogger” - Dior & Chanel ποντάρουν στο κορίτσι μυστήριο (Φωτό)

Δείτε τις εντυπωσιακές αναρτήσεις της…

Οι fashion bloggers είναι πλέον ένα μεγάλο κομμάτι που αφορά στη μόδα. Πλέον είναι αυτές που δίνουν στις τάσεις από τα catwalks μία πιο πραγματική μορφή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Real Fashion Blogger (@therealfashionblogger)

Είναι δημιουργικές, κάνουν τολμηρούς συνδυασμούς και σου δίνουν στιλιστικές εμπνεύσεις.

Η όμορφη καλλονή που βρήκαμε είναι μια από τις διασημότερες fashion bloggers στον κόσμο και αποτελεί μια πολύ δυνατή influencer στα social media και κυρίως στο Instagram όπου και έχει πάνω από 286 χιλ. followers.

Είναι από τις πιο επιδραστικές fashion bloggers, με αμέτρητους followers και συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Τα ρούχα που προτιμούν όχι μόνο γίνονται μόδα, αλλά και sold out σε καταστήματα και sites μέσα σε ελάχιστες μέρες –κάποιες φορές και… ώρες.

Μπορεί τις περισσότερες φορές οι συγκεκριμένες fashion bloggers να προτιμούν κομμάτια από μεγάλους οίκους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να βρούμε αντίστοιχα σχέδια σε πιο οικονομικά καταστήματα.

Το όνομα της όπως και τα μάτια της δεν το γνωρίζουμε, τα κρατάει καλά κρυμμένα σαν μυστικό. Εσείς, όμως, μπορείτε να την ψάξετε και να δείτε το πόσο εντυπωσιακή είναι…

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ