5+1 looks με μπλε smokey eyes για να υιοθετήσεις την top τάση της σεζόν (Βίντεο)

Υπέροχες ιδέες για μακιγιάζ...

Μπορεί το πιο κλασσικό smokey eyes look να είναι το μαύρο και να ακολουθούν τα γήινα, ωστόσο φέτος που το μπλε χρώμα αποτελεί κορυφαία τάση στο μακιγιάζ ματιών μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτή την εντυπωσιακή εκδοχή του.

Πρόκειται για ένα make up το οποίο δημιουργεί έντονο βλέμμα που μαγνητίζει. Τολμήστε λοιπόν κι εσείς να υιοθετήσετε αυτήν την χρωματική παραλλαγή που προτείνει μεταξύ άλλων η top influencer Chiara Ferragni, μέσα από τη συνεργασία της με την Lancome. Δεν θα το μετανιώσετε!

Τα παρακάτω βίντεο tutorial θα σας δείξουν βήμα βήμα την διαδικασία για να πετύχετε το τέλειο μπλε σμόκι αις που θα σας κάνει εκθαμβωτική.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μακιγιάζ ματιών με μπλε χρώμα ταιριάζει πολύ στις μελαχρινές, αλλά και στις γυναίκες με καστάνα, πράσινα ή μπλε μάτια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί και από τις ξανθιές με εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βραδινό smokey eyes με μπλε και ασημί σκιά ματιών για καστανά μάτια

Ένας υπέροχος συνδυασμός σκιών που δίνει λάμψη και βλέμμα που σαγηνεύει είναι αυτός του έντονου μπλε με το ασημί και το μαύρο. Ταιριάζει πολύ σε μελαχρινές γυναίκες με καστανά μάτια, χωρίς αυτό να αποκλείει και τις υπόλοιπες.

Λόγω της μεγάλης έντασης του μπλε σμόκι μακιγιάζ, καλό θα ήταν να διατηρήσετε τα χείλη σας σε nude αποχρώσεις. Έτσι το τελικό look θα έχει μια ισορροπία και δεν θα δείχνει υπερβολικό.

Βήμα βήμα ένα εύκολο smokey eyes σε μπλε και καφέ χρώμα

Μια από τις πιο κλασσικές επιλογές για ένα όμορφο μπλε smoky eyes είναι αυτό που συνδυάζεται με το καφέ. Δημιουργεί το ίδιο έντονο βλέμμα, αλλά ελαφρώς πιο απαλό, καθώς το σβήσιμο του είναι πιο φυσικό.

Για να ολοκληρώσετε το συγκεκριμένο σμόκι μακιγιάζ ματιών, προτιμήστε κάποιο απαλό κραγιόν σε νουντ χρωματισμούς.

Γρήγορο σμόκι μακιγιάζ με έντονη μπλε σκιά του κοβαλτίου για πράσινα μάτια και όχι μόνο

Δείτε βήμα βήμα πως να δημιουργήσετε ένα όμορφο smokey eyes σε έντονο μπλε χρώμα του κοβαλτίου ιδανικό για μελαχρινές με πράσινα μάτια. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη και μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και από μια αρχάρια.

Σε αυτή την περίπτωση ένα απαλό ροζ κραγιόν, που θα δώσει στα χείλη σας την φρεσκάδα και τη νεανική όψη που θα τα απογειώσει, είναι το πλέον κατάλληλο.

Κλασσικό navy μπλε σμόκι μακιγιάζ για εντυπωσιακό βλέμμα

Ένας ακόμη κλασσικός τρόπος για μπλε smokey eyes είναι και ο παραπάνω. Συνδυάζοντας μια σκούρα μπλε (navy) σκιά ματιών με γαλάζιο, άσπρο και μαύρο μπορείτε να κάνετε ένα εκθαμβωτικό σμόκι για σαγηνευτικό βλέμμα.

Πρόκειται για ένα σκούρο μακιγιάζ που όμως με το κατάλληλο απαλό χρώμα στα χείλη μπορεί να απογειώσει το look σας.

Βραδινό cat eye μπλε – καφέ smokey μακιγιάζ για μελαχρινές

Ακόμη μια έντονη πρόταση για μπλε smoky μακιγιάζ που θα τονίσει τα καστανά σας μάτια είναι αυτό το βραδινό cat eye σε navy μπλε και καφέ χρώμα.

Είναι κατάλληλο για μια βραδινή ή επίσημη έξοδο που χρειάζεστε ένα σαγηνευτικό μακιγιάζ αναφέρει το beautetinkyriaki

Glamorous μπλε smokey eyes με glitter

Αν πάλι σας αρέσει η λάμψη των μεταλλικών και shimmery σκιών, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα μπλε με glitter ως βάση για τη δημιουργία του σμόκι μακιγιάζ σας.

Μια μαύρη γραμμή eyeliner και λίγη μαύρη σκιά στο σβήσιμο του ματιού μπορεί να κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο μαγευτικό.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ