Πέθανε η Αγγλίδα ηθοποιός Μπάρμπαρα Γουίντσορ σε ηλικία 83 ετών

Έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ...

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών η πασίγνωστη Αγγλίδα ηθοποιός, Νταμ Μπάρμπαρα Γουίνσορ.

'Ηταν γνωστή από τις εμφανίσεις της στην ταινία Carry On, αλλά κυρίως από τον ρόλο της ως Πέγκι Μίτσελ στην σαπουνόπερα του BBC One «EastEnders».

Η Γουίνσορ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας,  έπασχε μεταξύ άλλων από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και απεβίωσε σε κέντρο φροντίδας του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε ο σύζυγός της, Σκοτ Μίτσελ

Η Μπάρμπαρα μπήκε στο καστ του EastEnders το 1994 και κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού βρετανικής σαπούνοπερας το 1999, προτού τελικά αποχωρήσει από την σειρά το 2016 όταν σκοτώθηκε ο χαρακτήρας της.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός το 1954 παίζοντας μία μαθήτρια στο The Belles of St Trinian's. Μεταξύ άλλων υποψηφιότητα για το βραβείο BAFTA για την ταινία Sparrows Can't Sing (1963) και υποψηφιότητα για το βραβείο Tony για την παραγωγή του 1964 στο Broadway του Oh, What A Lovely War αναφέρει το BBC

Παντρεύτηκε 3 φορές, ενώ έκανε 5 αμβλώσεις στην ζωή της γιατί, όπως έλεγε, λόγω των ψυχολογικών της τραυμάτων την είχε απορρίψει ο πατέρας της, δεν ήθελε να αποκτήσει και η ίδια.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ