Η Αθήνα βάζει τα καλά της! - Επιτέλους "επιχείρηση σβήνουν τα γκράφιτι" σε 3.300 τ.μ. σε Σταδίου - Ομόνοια - Έτοιμο το χρυσό δέντρο (φώτο)

Η πρωτεύουσα γίνεται γιορτινή 

Η Αθήνα φόρεσε τα γιορτινά της και το κέντρο άλλαξε όψη. Εν μέσω lockdown στην καρδιά της πόλης στήθηκε το μεγάλο χρυσό δέντρο στην πλατεία Κοτζιά στην Ομόνοια.

Στα "χρυσά" ντύθηκε και η κεντρική πλατεία Ομονοίας .

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram. 

"Αρκετά χρόνια δεν είχαμε πλατεία και αρκετά έλειψε το φως από όλη την περιοχή. Σε αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα, έχουμε ξανά την πλατεία Ομονοίας με τον στολισμό που της πρέπει", έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπακογιάννης έχει δεσμευτεί ότι φέτος θα στολιστούν όχι μόνο οι κεντρικοί δρόμοι των Αθηνών, αλλά και άλλες περιοχές.

Παράλληλα ξεκίνησε η "επιχείρηση αντί-γκράφιτι" σε 3.300τ.μ. στην Σταδίου, από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα.

"Είναι μία μεγάλη επιχείρηση που περίμενε η Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια. Αντιγκράφιτι σε 3.300τ.μ. στην Σταδίου, από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα. Στα ρολά των καταστημάτων, στα τζάμια και τα μάρμαρα. Παντού. Από αυτές τις επιχερήσεις που γίνονται σε όλους τους δρόμους για πρώτη φορά.

Για να λάμπει η πόλη, όχι μόνο από τον στολισμό αλλά και από τις καθαρές επιφάνειές της. Για τις γιορτές και για εκείνες τις ημέρες που η αγορά μας θα επιστρέψει στην κανονικότητα", σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων στην σχετική του ανάρτηση στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ