26χρονη έκανε μήνυση στον σύντροφο της γιατί δεν της έκανε πρόταση γάμου - 8 χρόνια ήταν μαζί

Απίστευτη ιστορία... 

Μια 26χρονη γυναίκα από τη Ζάμπια έγινε πρόσφατα ''διάσημη΄΄  στα social media γιατί έκανε μήνυση στο αγόρι της, ο οποίος δεν της έκανε πρόταση γάμου μετά από 8 χρόνια σχέσης. 

Κουρασμένη πια να περιμένει τον σύντροφό της να κάνει την μεγάλη ερώτηση που όλες οι γυναίκες περιμένουν, αποφάσισε να κινηθεί νομικά. 

Η γυναίκα από τη Ντόλα, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ζάμπια, ισχυρίζεται ότι ο 28χρονος Herbert Salaliki υποσχέθηκε να την παντρευτεί και μάλιστα πλήρωσε το λοβόλα (μια παραδοσιακή προίκα) στους γονείς της, ως ένδειξη ότι θα την φροντίσει, αλλά δεν κράτησε το λόγο του. 

Παρά το γεγονός ότι έχουν ένα μωρό μαζί, οι δύο δεν ζούσαν ποτέ μαζί, με την Gertrude να μένει στο σπίτι των γονιών της.

Τώρα ζητά από τον Herbert να πάρει μια απόφαση για το μέλλον τους αναφέρει το odditycentral.

 «Δεν ήταν ποτέ σοβαρός, γι 'αυτό τον έφερα στο δικαστήριο, γιατί αξίζω να μάθω τι θα γίνει από εδώ και πέρα , αλλά και το μέλλον μου μαζί του.», δήλωσε η γυανάικα στο δικαστήριο, προσθέτοντας ότι υποψιάζεται επίσης ότι ο Salaliki την απατούσε, αφού ανακάλυψε μηνύματά του σε μια άλλη γυναίκα.

Ο 28χρονος είπε στον δικαστή ότι στην πραγματικότητα ήθελε να παντρευτεί την Gertrude , αλλά δεν είχε τα χρήματα για να το κάνει.

Ο δικαστής Evelyn Nalwize είπε ότι δεν υπήρχε κάτι που μπορούσε να κάνει το δικαστήριο, επειδή δεν υπήρχε γάμος, παρά την καταβεβλημένη προίκα. Συμβούλεψε την Gertrude να του κάνει μήνυση για παραβίαση του συμβολαίου του γάμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ