Η βασίλισσα Μάξιμα δίνει μαθήματα στυλ: Να πως θα πετύχετε δύο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις με τα ίδια ρούχα - Αρκεί να αλλάξεις μια λεπτομέρεια (φώτο)

Κομψή και φινετσάτη

Η Βασίλισσα Μαξίμα δεν κατέχει άδικα τον τίτλο μίας από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες του πλανήτη. Έχει πολύ πλούσια γκαρνταρόμπα, ξέρει να προσαρμόζει τις τάσεις της μόδας στο προσωπικό της στυλ,, επιλέγει πάντα το σωστό outfit για κάθε περίσταση.

Πρόσφατα μας έδειξε ότι έχει ένα ακόμα ταλέντο: Να δημιουργεί εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις με τα ίδια ρούχα. Αλλάζοντας μόνο μια μικρή λεπτομέρεια.

Η σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου την Τετάρτη είχε δύο συναντήσεις και έδωσε ένα ακόμα μάθημα στυλ: Πως να αλλάξετε εντελώς την εμφάνιση σας, ακόμα κι αν φοράτε τα ίδια ρούχα και αξεσουάρ.

Το ίδιο γκρι φαρδύ παντελόνι. Οι ίδιες ψηλοτάκουνες γόβες. Τα ίδια κοσμήματα: Σετ από βραχιόλι, σκουλαρίκια δακτυλίδι με γκρι μαργαριτάρια. Η ίδια γκρι υφασμάτινη τσάντα.

Αλλά μία διαφορά: Λευκή μπλούζα για το πρωί , πορτοκαλί καρώ με ασημί και μαύρες γραμμές για το απόγευμα.

Το πρώτο ραντεβού της βασίλισσας των Κάτω Χωρών ήταν στην πόλη της Γκούντα, περίπου τριάντα χιλιόμετρα ανατολικά της Χάγης.

Η Μάξιμα συμμετείχε, ως μέλος της Ολλανδικής Επιτροπής Επιχειρηματικότητας, σε μια συνάντηση στο Nlgroeit. Μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Οικονομίας, του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Ιδρύματος NLevato, το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών των Ολλανδικών ΜΜΕ σχετικά με τις ευκαιρίες ανάπτυξης, μέσω καθοδήγησης και κατάρτισης.

Πρόσκληση για νέους εθελοντές

Επιστροφή στη Χάγη για το δεύτερο ραντεβού. Αυτό ήταν για να ξεκινήσει το "Έτος Εθελοντισμού 2021".

Σύμφωνα με το σύνθημα «Οι άνθρωποι κάνουν τις Κάτω Χώρες», το πρόγραμμα  στοχεύει να καλέσει τους Ολλανδούς να συμμετάσχουν στις τάξεις των εθελοντών, που σήμερα ανέρχονται σε 6,7 εκατομμύρια στη χώρα, δήλωσε το Παλάτι, αναφέρει η Paris Match.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός "talk show" όπου διάφορα άτομα μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους ως εθελοντές. Το show μεταδόθηκε διαδικτυακά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ