Επειγόντως στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα ο Τζορτζ Κλούνεϊ - Έχασε κιλά για να υποδυθεί τον επιζώντα παγκόσμιας καταστροφής (βίντεο)

Ο Κλούνεϊ έπρεπε να ταξιδέψει στην Αρκτική για τα γυρίσματα του φιλμ μαζί με τους βρετανούς ηθοποιούς Φελίσιτι Τζόουνς και Ντέιβιντ Ογιέλο. 

Τέσσερις μέρες πριν αρχίσει να δουλεύει στη νέα του ταινία «The Midnight Sky», ο Τζορτζ Κλούνεϊ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βασανιστικούς πόνους στο στομάχι.

Διαγνωσμένος με παγκρεατίτιδα, η οποία μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή, ο ηθοποιός έπρεπε να περάσει μέρες στο νοσοκομείο.

Ο Κλούνεϊ έπρεπε να ταξιδέψει στην Αρκτική για τα γυρίσματα του φιλμ μαζί με τους βρετανούς ηθοποιούς Φελίσιτι Τζόουνς και Ντέιβιντ Ογιέλο. 

 

 

 

 

Ο ίδιος  είχε χάσει 11 κιλά προκειμένου να υποδυθεί τον επιζών μιας παγκόσμιας καταστροφής στην ταινία. 

 

 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται τον χτυπημένο από καρκίνο αστροναύτη Ογκοστιν Λοφτχάουζ στην δραματική ταινία, την οποία και σκηνοθετεί. «Χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να γίνω καλά και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια» δήλωσε ο ηθοποιός στην The Daily Mirror.

 

 

 

 

«Ήμασταν έξω σε αυτόν τον παγετώνα στη Φινλανδία, γεγονός που το έκανε πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σίγουρα βοήθησε με τον χαρακτήρα. Αυτό είναι μεγαλύτερο από οτιδήποτε έχω κάνει στο παρελθόν. 

 

 

Αλλά, ξέρετε, ήταν διασκεδαστικό. " Εκτός από την απώλεια βάρους για τον ρόλο, έπρεπε να σταματήσει να ξυρίζεται κάτι που δεν άρεσε και πολύ στην σύζυγό του Αμάλ, συμφωνα με την Mirror.

Η ασθένεια αυτή μπορεί να είναι απειλητική για την ζωή, ωστόσο ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο. Ο ίδιος εκτιμά ότι ο απαιτητικός ρόλος συνέτεινε στην περιπέτεια της υγείας του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ