Η Νατάσα Παζαΐτη μας δίνει ένα πολύ ανθρώπινο μήνυμα για τις φετινές διαφορετικές γιορτές - Κρατήστε το για τις ημέρες που έρχονται

Αχτίδα αισιοδοξίας

Η Νατάσα Παζαΐτη υποδέχθηκε το Δεκέμβρη με ένα πολύ ανθρώπινο μήνυμα για τις φετινές διαφορετικές γιορτές.

Μέσα στην γενική κατήφεια, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μας δίνει μια αχτίδα ελπίδας με όσα έγραψε για τους φίλους της στο Instagram

 

"Οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων φέτος, μας βρήκαν χαμένους στη μίζερη καθημερινότητά μας. Ο χρόνος αυτός μας αιφνιδίασε με την επιδημία και βρεθήκαμε απροετοίμαστοι από κάθε άποψη.
Τώρα να προλάβουμε τι; Να ανταποκριθούμε πως; Να προσφέρουμε …και με τι δύναμη;
Και όμως μπορούμε , ίσως περισσότερο από ποτέ, σήμερα που ήρθαν τα πάνω κάτω, να προσφέρουμε – και μάλιστα ανέξοδα – ότι καλύτερο έχουμε, στον εαυτό μας, στην οικογένειά μας … στην κοινωνία.

Και αυτό δεν είναι άλλο από την αλήθεια μας, τα συναισθήματά μας, τις αγωνίες και τους φόβους μας, κατανόηση και ψυχολογική υποστήριξη στο συνάνθρωπο - έστω και από απόσταση και απογυμνωμένοι από ότι ψεύτικο μας βαραίνει, να ζητήσουμε να κάνουν το ίδιο και οι γύρω μας.
Έτσι ώστε, ανεπιτήδευτοι και ειλικρινείς, να καταφέρουμε, να νοιώσουμε  το πνεύμα των ημερών.

 

 

Αξίζει να κρατήσουμε τα λόγια της στην καρδιά μας και να υποδεχθούμε αυτές τις γιορτές επιστρατεύοντας τον καλύτερο μας εαυτό .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ