Αυτός ο Λιθουανός είναι ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο-Τράβηξε 12 αυτοκίνητο και έσπασε το ρεκόρ Γκίνες (φωτό & βίντεο)

O Λιθουανός Zydrunas Savickas είναι γνωστός ως ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα τα οποία δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος. Για παράδειγμα , η πιο πρόσφατη επιτυχία του ήταν όταν τράβηξε 12 Nissan Note, τα οποία ζυγίζουν συνολικά 12.941 κιλά .

O Λιθουανός Zydrunas Savickas είναι γνωστός ως ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα τα οποία δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος. Για παράδειγμα , η πιο πρόσφατη επιτυχία του ήταν όταν τράβηξε 12 Nissan Note, τα οποία ζυγίζουν συνολικά 12.941 κιλά, όπως γράφει το news247.gr.



Με αυτό του το επίτευγμα έκανε νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στην κατηγορία, «Πόσα αυτοκίνητα μπορεί να τραβήξει  ένας άνθρωπος».
Φορώντας ένα ειδική ζώνη στη μέση και κρατώντας ένα σχοινί, ο βάρους 170 κιλών άνδρας κατάφερε να τραβήξει τα 12 αυτοκίνητα για μια απόσταση 5 μέτρων σε χρόνο 32,9 δευτερολέπτων.


Guinness World Record by Zydrunas Savickas 2013... από CDemo83

Η προσπάθεια για το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στο Druskininkai , στην Λιθουανία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ