GNTM: Η Μαριαγάπη φεύγει & ο έρωτας του Αιμιλιάνο φουντώνει -Το φιλί του on camera (Βίντεο)

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποχώρησε από το GNTM...

Στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM, ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό, οι παίκτες κλήθηκαν να ποζάρουν αρχικά για ιδιαίτερα πορτρέτα ομορφιάς, με τη βοήθεια προσθετικού μακιγιάζ.

 

Όλοι τους φωτογραφήθηκαν με συγκεκριμένο μακιγιάζ και εκείνο που έπρεπε να κάνουν στο σετ ήταν να αποπνέουν αυτοπεποίθηση ακόμα και αν έχουν ελάττωμα στην εμφάνισή τους.

 

Η Παρασκευή, η οποία είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε το δικαίωμα να μοιράσει τα concept.

 

 

Στο πλατό, οι κριτές ανέλυσαν τις φωτογραφίες και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι την καλύτερη λήψη, με διαφορά μάλιστα, είχε ο Ανδρέας, ο οποίος στην επόμενη φωτογράφηση του ημιτελικού, θα έχει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα.

 

Ωστόσο, η Μαριαγάπη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM, χάνοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο ημιτελικό της επόμενης εβδομάδας και η συγκίνησή της που αποχωρίζεται τον Αιμιλιάνο ήταν έντονη.

 

 

Κατά την αποχώρησή της δεν μπόρεσε να κρύψει την στενοχώρια με πολλές αγκαλιές και φιλιά ενώ της χάρισε και την αγαπημένη του φωτογραφία από τις δοκιμασίες. Ήταν αυτή που τα μοντέλα είχαν φωτογραφηθεί στον πάτο μιας πισίνας κι ο Αιμιλιάνο κρατά ένα τηλέφωνο.

 

Μάλιστα, της τόνισε ότι το τηλέφωνο θα είναι σαν να μιλάνε μαζί. Μία πολύ τρυφερή στιγμή ανάμεσα στους δυο τους κι από τις λίγες φορές που ο Αιμιλιάνο είναι τόσο εκφραστικός.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ