Μαριαγάπη & Αιμιλιάνο - Ρασέλ & Δημοσθένης: Τι κι'αν κερδίσουν, τι κι'αν έφυγαν, ο έρωτάς τους δυναμώνει (βίντεο)

Οι έρωτες που σημιουργήθηκαν μέσα στο ριάλιτι μόδας... 

Το GNTM φέτος έκανε την μεγάλη ανατροπή, αφού πήραν μέρος σε αυτό αγόρια και κορίτσια. Όπως ήταν φυσικό κάποιοι παίκτες ερωτεύτηκαν και πλέον είναι μαζί. 

Ένα ζευγάρι που ξεκίνησε μέσα στο σπίτι και πλέον είναι έξω και συνεχίζει να είναι μαζί είναι ο Δημοσθένης και η Ρασέλ. 

Η κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού «Παραμύθια» το οποίο ερμηνεύει το ζευγάρι.

 

 

 

 

«Περνάμε ωραία, καλά με τη Ρασέλ, μαζί με την Ίριδα. Είμαι ενάντια στις ταμπέλες. Έχω χώσει το Ρασελάκι και το Ιριδάκι και μαγειρεύουν και είναι φοβερές μαγείρισσες» είπε ο Δημοσθένης αποκαλύπτοντας ότι συγκατοικεί με τις δύο συμπαίκτριές του από το GNTM, ενώ αποκάλεσε την πρώην σύντροφό του “θησαυρό” και πως ότι χρειαστεί θα είναι δίπλα της.

 

 

 

 

Μετά την προβολή του βίντεο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε on air ότι η Ρασέλ και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι.

«Ο Γύπας, η Ρασέλ και η Ίριδα συγκατοικούν. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Όλως τυχαίως αυτοί οι τρεις άνθρωποι συνεργάζονται στο “Παραμύθια” και όπως μαθαίνω είναι βασιλιάς τον προσέχουν και έχει ερωτική σχέση με την Ρασέλ. Το ξέρω», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Άλλο ένα ζευγάρι το οποίο βρίσκεται ακόμα μέσα στο σπίτι είναι η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο. Μάλιστα οι παίκτες πριν λίγες ημέρες εξέφρασαν τα συναισθήματά τους λέγοντας πως αυτό που τους συμβαίνει είναι κάτι πολύ όμορφο...

 

 

Δείτε επίσης: GNTM 3: Η «απειλή» του Ηρακλή στους φίλους του - Ποιος αποχώρησε ένα βήμα πριν την 6άδα (Φωτό & Βίντεο)

 

 

 

Η σχέση μεταξύ του Εμιλιάνο και της Μαριαγάπης ωστόσο, φιλική ή ερωτική έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο κλίμα, με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να υποστηρίζουν πως υπάρχει μια διάχυτη τρυφερότητα στην ατμόσφαιρα.

Εσείς τι λέτε ταιριάζουν; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ