Η μόδα στα χρόνια του Κορονοϊού - Η Σάλμα Χάγιεκ με "διαστημική" εμφάνιση μιλά για την εντελώς νέα εμπειρία στο ντεφιλέ του Balenciaga (φώτο)

Και η πασαρέλα έγινε... virtual 

Ο Covid-19 ήρθε στη ζωή μας και άλλαξε τα πάντα. Αν υπάρχει κάποιος "κερδισμένος" από αυτή την υπόθεση αυτός είναι το διαδίκτυο καθώς οι περισσότερες επικοινωνίες, δράσεις, αλλά και η εργασία έγιναν.... virtual.

Στα νέα δεδομένα προσαρμόστηκε και ο χώρος της μόδας. Πολλοί μεγάλοι οίκοι μόδας παρουσίασαν και παρουσιάζουν τις κολεξιόν τους διαδικτυακά.

Η Σάλμα Χάγιεκ φόρεσε τα ..... "διαστημικά" της και μίλησε στους φίλους της στο Instagram για την "εντελώς νέα εμπειρία", να παρακολουθήσει διαδικτυακά την επίδειξη του οίκου Balenciaga .

Τα "καλά νέα" για την διάσημη ηθοποιό είναι ότι δεν χρειαζόταν να ντυθεί καλά ή να μακιγιαριστεί για να παρακολουθήσει το Show. 

Το μόνο που έπρεπε να κάνει είναι να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι με μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, τη "μάσκα" της , και να πάρει ανά χείρας τα control.

"Σήμερα είχα μία εντελώς νέα εμπειρία παρακολουθώντας την επίδειξη του οίκου Balenciaga για το φθινόπωρο.

Δεν χρειαζόταν να ντυθώ καλά ή να μακιγιαριστώ καθώς η επίδειξη ήταν virtual και θα την έβλεπα από το σπίτι.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι προσπάθησα να αγγίξω τα ρούχα που έβλεπα, αλλά όσο πλησίαζα εκείνα απομακρύνονταν, μέχρι που χτύπησα στον "τοίχο" ",

έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ