Vintage Pic : Η Τζένη Βάνου νύφη το 1964 - Εξομολογείται τις πικρές πλευρές του γάμου της - "Από τον φόβο μου δεν έβλεπα τι γινόταν γύρω μου"

Για τον γάμο της με τον Βασίλη Ρηγόπουλο

Η σπουδαία τραγουδίστρια Τζένη Βάνου με την χαρακτηριστική φωνή της , μεσουράνησε για πολλές δεκαετίες στο χώρο του ελαφρού λαϊκού τραγουδιού με ερμηνείες που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Τραγούδησε πρώτη φορά σε δισκογραφική εταιρία το 1945, με το τραγούδι "Θυμήσου", καθώς ήταν μέλος στη χορωδία του Νίκου Γούναρη. Εκεί πρωτογνώρισε τον νεαρό  τότε Μίμη Πλέσσα.

Το 1959 στο τραγούδι "Αστέρι αστεράκι" του Δημήτρη Χορν έκανε τα φωνητικά μέρη, με αποτέλεσμα να της ανοιχτούν πολλές πόρτες για νέες δισκογραφικές δουλειές.

Το 1964, με το τραγούδι του Πλέσσα «Τώρα» πήρε το Α΄ βραβείο στο Φεστιβάλ Ελαφράς Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Σύντομα καθιερώθηκε ως τραγουδίστρια του ελαφρού τραγουδιού και ερμήνευσε ντουέτα κυρίως με τον Γιάννη Βογιατζή.

Την ίδια χρονιά παντρεύτηκε με τον πρώτο της συζυγό, Βασίλη Ρηγόπουλο.

Δυστυχώς ο γάμος της μόνο ευτυχισμένος δεν ήταν. Η δημοφιλής τραγουδίστρια υπέστη πολλές φορές κακοποίηση και βία από τον σύζυγο της. Το ζευγάρι τελικά χώρισε το 1971 ύστερα από πολλές δυσάρεστες περιπέτειες.

Η σελίδα Vintage Greek ανέβασε στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία που δείχνει την Τζένη Βάνου νύφη, στο γάμο της με τον Βασίλη Ρηγόπουλο. 

"Παντρεύτηκα το ’64, γιατί όλη μου η έγνοια ήταν να κάνω παιδιά και οικογένεια. Δυστυχώς, ήμουν απ’ τις γυναίκες που κακοποιήθηκαν πάρα πολύ στον γάμο τους. Απ’ τον φόβο μου δεν έβλεπα τι γινόταν γύρω μου.", είχε δηλώσει η Τζένη Βάνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ