Βαρεθήκατε τα συνηθισμένα; - Ιδού τα 30 πιο πρωτότυπα & μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχετε δει (φώτο)

Μίνιμαλ, μοντέρνα,  διαφορετικά εντυπωσιακά......

Η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου έφτασε! Χριστούγεννα. Και η αγαπημένη στιγμή που θα στολίσουμμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα όμορφο και εντυπωσιακό δέντρο παίζει καταλυτικό ρόλο στη διακόσμηση και στη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Ωστόσο υπάρχουν και διακοσμητές που θέλουν να ανατρέψουν το status quo των "δέντρων υπερπαραγωγή" και προτείνουν εναλλακτικές λύσεις που δεν μοιάζουν με τίποτα από όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι προτάσεις τους είναι λιγότερο όμορφες. Αν λοιπόν ανήκετε και εσείς σε αυτούς που βαρέθηκαν τα συνηθισμένα και φέτος επιθυμούν κάτι διαφορετικό, οι ιδέες που δίνει το Elle Deco θα σας ενθουσιάσουν.

Δέντρα από ανακυκλωμένο χαρτί, από ξύλο, από plexiglass. Δέντρα "ράφια" ή "συρταριέρες" ή από μαύρο στολισμένο με χρυσά αστέρια μέταλλο. 

Κι αν δεν το είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα μάθετε πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μπορεί να είναι φτιαγμένο από πολύχρωμα pom-pom σαν αυτό που προτείνει το Lifestyle blog  της Aww Sam.

Ιδού λοιπόν 31 καινοτόμες, πρωτοποριακές ιδέες για ένα διαφορετικό και σούπερ μοντέρνο, χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ