H Victoria Beckham με κατακόκκινο αλά "Σκάρλετ" φόρεμα & μωβ ψηλοτάκουνες γόβες σε γιορτινό γύρισμα - Σούπερ εμφάνιση 1900 λιρών (φώτο)

Με "vintage-girly" φόρεμα από τη συλλογή της 

Η Βικτόρια Μπέκαμ αγαπά τα κόκκινα φορέματα και ξέρει πώς να τα φορέσει. Η 46χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, θεωρεί τον εαυτό της το καλύτερο "μοντέλο" για τα ρούχα της συλλογής της και δεν έχει άδικο.

Για ακόμη μία φορά εντυπωσίασε με την εμφάνιση της. Η "σιδηρά κυρία" της μόδας επισκέφτηκε το κατάστημα της στο Mayfair για ένα γιορτινό γύρισμα , φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα από τη συλλογή της VBPSS21.

Το vintage - girly φόρεμα αλά "Σκάρλετ ο Χάρα" στοιχίζει 1.490 λίρες Αγγλίας. Το μακρύ αέρινο φόρεμα με κλειστό γιακά με μαύρη κορδέλα φιόγκο τόνιζε τη σιλουέτα και τη θυληκότητα της.

Συνδύασε το ρομαντικό μεταξωτό φόρεμα της που έχει σαφείς αναφορές στη δεκαετία του 70 , η οποία ήταν η έμπνευση για τη συλλογή της,  με μωβ ψηλοτάκουνες γόβες 450 λιρών Αγγλίας επίσης από τη συλλογή της, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

Το θυληκό και σικ χαλαρό σινιόν ήταν το καταλληλότερο χτένισμα γι αυτή την εμφάνιση. H Βικτόρια Μπέκαμ ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου από τη συλλογή της.

Σε σχετική ανάρτηση στο Instagram έγραψε: "Ντυμένη στην "πένα" για γιορτινό γύρισμα".

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ