Νίκος Αλιάγας -Νίκος Μουτσινάς & Νίκος Παπαδάκης: Τρεις αγαπημένοι άνθρωποι της τηλεόρασης - Ευχές για την γιορτή τους (Φώτο)

Χιλιάδες ευχές δέχθηκαν οι αγαπημένοι σταρ 

Του Αγίου Νικολάου εχθές και τα Social Media πλημμύρισαν με ευχές. Ανάμεσα στους εκατομμύρια "Νίκους" που γιόρτασαν την ονομαστική τους εορτή οι αγαπημένοι σταρ Νίκος Αλιάγας, Νίκος Μουτσινάς και Νίκος Παπαδάκης.

Ο Νίκος Αλιάγας δεν έκανε κάποια σχετική με τη γιορτή του, ανάρτηση στο instagram αλλά δέχθηκε εκατοντάδες ευχές από επώνυμους και μη φίλους του στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει πρόσφατα.

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε στο λογιαριασμό του στο instagram μία εκπληκτική φωτογραφία με λεζάντα "Να μας χαίρονται αυτοί που μας αγαπάνε" και δέχθηκε "βροχή" από ευχές.

Ανάμεσα στους φίλους του που έσπευσαν να του ευχηθούν τα καλύτερα, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πολλοί άλλοι.

Με μια μεγάλη αγκαλιά ευχαρίστησε τους φίλους του για τις ευχές που του έδωσαν ο Νίκος Παπαδάκης. "Σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για τις ευχές σας!!!  Χρόνια πολλά σε όλους!!!", έγραψε στη λεζάντα.

Χρόνια πολλά σε όλους και από εμάς στο eirinika.gr 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ