Royal train tour: Φωτό & βίντεο από αναχώρηση με τρένο του William & της Kate – Η πριγκίπισσα φορούσε 12ποντες γόβες στιλέτο & midi πράσινο παλτό

Το άψογο στυλ της Kate Middleton…

Η Kate Middleton είναι κάτι παραπάνω από μέλος της βασιλικής οικογένειας. Έχει αναδειχθεί σε fashion icon και κάθε της εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

 

 

 

 

 

 

Η δούκισσα του Cambridge, έχει μια υπέροχη, πολύχρωμη γκαρνταρόμπα.

 

 

 

 

 

 

Την έχουμε δει με πολύχρωμα outfit, πολλά σχέδια, prints, μοτίβα.

 

 

 

 

 

 

Τα ρούχα που φοράει γίνονται αμέσως sold out ενώ δεν διστάζει να φορέσει μερικές από τις πιο έντονες αποχρώσεις όπως φούξια και πράσινο.

 

 

 

 

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έφτασαν χθες βράδυ στον σταθμό Euston του Λονδίνου και επιβιβάστηκαν στο βασιλικό τρένο, ξεκινώντας την τριήμερη περιοδεία τους στη χώρα, ώστε να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι ντύθηκε ζεστά για να προστατευθεί από τον κρύο καιρό.

 

 

 

 

 

 

Η Kate Middleton ήταν κομψή φορώντας ένα μακρύ πράσινο χειμερινό παλτό του οίκου Alexander McQueen, με δύο τσέπες στο μπούστο και στενή γραμμή τονίζοντας τη λεπτή σιλουέτα της.

 

 

 

 

 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, επέλεξε για την εμφάνισή της ένα καρό μαντήλι Tartan στις αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου που φόρεσε σαν κασκόλ, ενώ παρέμεινε ζεστή φορώντας ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα γάντια.

 

 

 

 

 

 

Ολοκλήρωσε την αριστοκρατική εμφάνιση με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες με ψηλά τακούνια.

 

 

 

 

 

 

Φυσικά, δεν παρέλειψε τη μάσκα προστασίας της, η οποία είχε φλοράλ σχέδιο με κόκκινα και πράσινα φύλλα, και λευκό μοτίβο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ