Βίντεο - Για δυνατούς θεατές: Η στιγμή της επίθεσης καρχαρία σε Γερμανίδα μέσα στον βυθό της Ερυθράς Θάλασσας που κάνει κατάδυση

Στιγμές τρόμου έζησε μια Γερμανίδα τουρίστρια...

Επίθεση καρχαρία δέχθηκε μια 42χρονη Γερμανίδα τουρίστρια κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης στην Ερυθρά Θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο θέρετρο «Μάρσα Αλάμ», το οποίο επιλέγεται από τους τουρίστες για την παρατήρηση καρχαριών. Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από έναν ωκεάνιο λευκό καρχαρία, συγγενικό είδος του μεγάλου λευκού.

Η γυναίκα διακρίνεται στις τρομακτικές εικόνες να προσπαθεί να γλιτώσει από τον καρχαρία, την ώρα που βυθίζει τα δόντια του στον ώμο της. Ο εκπαιδευτής της χρειάστηκε να απωθήσει δύο φορές το σαρκοβόρο κήτος για να τη σώσει, και να τη βγάλει στη στεριά.

Παρά το ισχυρό δάγκωμα, η κατάστασή της αναφέρθηκε ως σταθερή από τις τοπικές αρχές. Η τουρίστρια, αφού διασώθηκε από πέντε άλλους δύτες, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου της έγιναν ράμματα στον αριστερό ώμο.

Το θέρετρο Μάρσα Αλάμ της Αιγύπτου είναι διάσημο επειδή προσφέρει δυνατότητα παρατήρησης καρχαριών και αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τουρίστες που ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τα σαρκοβόρα κήτη.

Το συγκεκριμένο είδος καρχαριών είναι γνωστό ότι έχει επιτεθεί σε ανθρώπους στο παρελθόν και μπορούν να φθάσουν σε μήκος τα τέσσερα μέτρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ