Πως γίνεται το τέλειο γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι εύκολα & γρήγορα! - Βήμα βήμα & ακόμη 10 τρόποι (Βίντεο)

Το μυστικό για να πετύχεις τη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ στο σπίτι

Κλασικό και αγαπημένο, το γαλλικό μανικιούρ ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με κάθε στυλ ντυσίματος. Αποπνέει κομψότητα και θηλυκότητα, ενώ παράλληλα κάνει τα νύχια να φαίνονται περιποιημένα χωρίς υπερβολές. Και μάλιστα μπορούμε να το κάνουμε εύκολα μόνη μας στο σπίτι!

Η τεχνική είναι απλή και τα βήματα σε συνδυασμό με τα tips που θα δείτε στην συνέχεια θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ζητήσετε τη βοήθεια ειδικού. Μπορείτε κάλλιστα να γίνετε η μανικιουρίστ του εαυτού σας και να κάνετε ένα κομψό γαλλικό χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Βήμα βήμα η επαγγελματική τεχνική για γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • Μια θρεπτική βάση για τα νύχια
  • Ένα σετ μανό για γαλλικό μανικιούρ (άσπρο βερνίκι τύπου ασβέστη και ένα ροζ ή άσπρο γαλακτερό χρώμα)
  • Ένα top coat
  • Προαιρετικά αυτοκόλλητες ταινίες για γαλλικό στα νύχια ή σελοτέιπ

Τα βήματα για να πετύχετε το τέλειο γαλλικό στα νύχια:

  1. Ξεκινήστε με τη διαδικασία της περιποίησης και προετοιμασίας των νυχιών για μανικιούρ στο σπίτι, καθαρίζοντας τα νύχια σας από πετσάκια και υπολείμματα των προηγούμενων μανό.
  2. Περάστε τη διάφανη βάση.
  3. Αφήστε τη να στεγνώσει καλά και περάστε ένα χέρι από το χρώμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως βάση.
  4. Αφού στεγνώσει τελείως το χρωματιστό βερνίκι, κάντε την άσπρη γραμμή. Αν δεν έχετε πολύ σταθερό χέρι και δεν σας βγαίνει ευθεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές ταινίες για γαλλικό μανικιούρ με σχήμα κυκλικό, ίσιο ή μυτερό, είτε το κλασικό σελοτέιπ (παρακάτω θα δείτε και εναλλακτικές τεχνικές για τη δημιουργία της γραμμής).
  5. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε πρώτα την γραμμή του γαλλικού και μετά να περάσετε το πρώτο χέρι χρώματος.
  6. Στη συνέχεια και αφού πάλι στεγνώσει πολύ καλά το λευκό της γραμμής, περάστε το δεύτερο χέρι χρώματος.
  7. Τέλος, ολοκληρώστε το γαλλικό στα νύχια σας με το top coat.

Tip: Αν θέλετε ένα πιο δημιουργικό σχέδιο μπορείτε να κάνετε μια από τις παραλλαγές για γαλλικό στα νύχια με χρωματιστή γραμμή. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το πως γίνεται το γαλλικό μανικιούρ με τις αυτοκόλλητες ταινίες.

10 ακόμη εναλλακτικοί και εύκολοι τρόποι για γαλλικό στα νύχια

Πέρα από την κλασική τεχνική υπάρχουν κάποιες απλές μέθοδοι που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε την τέλεια γραμμή στο γαλλικό. Το αποτέλεσμα είναι και πάλι εντυπωσιακό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο 10 εναλλακτικές τεχνικές για το σχεδιασμό της γραμμής.

Τρεις γραμμές: Ξεκινήστε κάνοντας τη μισή γραμμή και κινώντας κάθετα το πινέλο από τη μια πλευρά του νυχιού μέχρι τη μέση. Στη συνέχεια κάντε το ίδιο από την άλλη μεριά. Τέλος περάστε μια ενιαία γραμμή για να κάνετε το χρώμα ομοιόμορφο.

Κάθετες κινήσεις του πινέλου: Δημιουργήστε τη γραμμή με κάθετες κινήσεις του πινέλου του μανό, ακολουθώντας την φυσική γραμμή του νυχιού.

Με κίνηση του δαχτύλου: Διατηρήστε σταθερό το πινέλο του βερνικιού και απλά ρολάρετε το δάχτυλο σας μέχρι να βαφτεί η γραμμή από άκρη σε άκρη. Στη συνέχεια διορθώστε τη, σβήνοντας ότι χαλάει το σχήμα της, με τη βοήθεια ενός πινέλου μανικιούρ εμποτισμένο με ασετόν αναφέρει το beautetinkyriaki.

Λεπτό πινελάκι βερνικιού: Αγοράστε ένα μανό για nail art με λεπτό πινελάκι και χρησιμοποιήστε το για να κάνετε πιο εύκολα τη γραμμή του γαλλικού.

Αυτοκόλλητες ταινίες για γαλλικό μανικιούρ: Η πιο απλή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές ταινίες ως οδηγό. Απλά φροντίστε να την κολλήσετε πολύ καλά για να μην έχει κενά και αφαιρέστε την αμέσως, πριν στεγνώσει το βερνίκι.

Τσιρότο τύπου hansaplast με στρογγυλεμένη μύτη: Το ίδιο ακριβώς μπορείτε να πετύχετε και με ένα τσιρότο ως οδηγό.

Σελοτέιπ: Ακόμη μια εναλλακτική πρόταση είναι και το σελοτέιπ. Τοποθετήστε το τόσο από την ίσια, όσο και από την κυματιστή του πλευρά, ανάλογα με τη γραμμή του γαλλικού που θέλετε να κάνετε.

Σφραγίδα για σχέδια μανικιούρ: Μπορείτε πέρα από την κλασσική άσπρη γραμμή, να κάνετε μια printed. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την στάμπα Konad και τον ειδικό μεταλλικό δίσκο με french nail σχέδια.

Αυτοσχέδια γραμμή γαλλικού: Εφαρμόστε λίγο βερνίκι σε ένα αντικολλητικό χαρτί και αφού στεγνώσει, ξεκολλήστε το και χρησιμοποιήστε το ως έτοιμη γραμμή.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ