Η Μαρία Σολωμού από καρδιάς: Ο γιος μου πήγε να ζήσει με τον μπαμπά του, Μάριο Αθανασίου, εδώ & 2 χρόνια- Δεν με καταλαβαίνουν οι άλλες μητέρες (βίντεο)

Η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού... 

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή "The 2night show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον 15χρονο γιο της, Αλέξανδρο, ο οποίος, πλέον, ζει με τον πατέρα του, Μάριο Αθανασίου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official)

«Ο γιος μου από τα 13 του μένει με τον μπαμπά του...» είπε η γνωστή ηθοποιός και εξήγησε «Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο, άγραφα, ότι στην εφηβεία, του είχα πει, μεταξύ σοβαρού και αστείου "Περίμενε, σου έρχεται πακέτο το αγόρι σου να δεις τη γλύκα" - γιατί εγώ περίμενα ότι στην εφηβεία θα κάνει κάποια επανάσταση τρελή... Έρχεται, λοιπόν, η εφηβεία και μου λέει "Έχουμε πει κάποιες κουβέντες εμείς", λέω "Ναι;", μου λέει "Ναι, θέλω πάρα πολύ" και ο Αλέξανδρος γούσταρε...».

 

Η ίδια, επίσης, ανέφερε πως οι άλλες μητέρες δεν την καταλαβαίνουν. «Διαφορές φίλες και γνωστές μαμάδες μου λένε ότι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ... Τον βλέπω όποτε θέλω, μιλάω συνέχεια μαζί του...» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ