Η Όλγα Κεφαλογιάννη & οι αδελφές της ντυμένες με παραδοσιακές Κρητικές φορεσιές - «Η αγάπη & η στήριξή τους τα μεγαλύτερα εφόδια στη ζωή μου» (φωτό)

Τα όμορφα λόγια της γοητευτικής Κρητικιάς πολιτικού για τις δύο αδελφές της... 

Ένα τρυφερό μήνυμα για τις αδελφές της ανέβασε στο instagram η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η γλυκιά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πόσταρε μία φωτογραφία μαζί με τις δύο αδελφές της, Χριστίνα και Δανάη, ντυμένες με παραδοσιακές Κρητικές φορεσιές, από όταν πόζαραν - πέντε χρόνια πριν - για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για τη στήριξη του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής «Το Αρκάδι». 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει να συναντηθεί με τις αδελφές της εδώ και αρκετούς μήνες, γεγονός που, όπως εξομολογήθηκε, την στεναχωρεί ιδιαίτερα.

«Δεν έχουμε βρεθεί με τις αδελφές μου από την αρχή του αποκλεισμού και αυτό μου έχει στοιχίσει. Η αγάπη τους και η στήριξή τους είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εφόδια στη ζωή μου. Κι εκείνες ξέρουν ότι θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένες. Στις αληθινές, βαθιές, αυθεντικές σχέσεις αγάπης και στοργής!» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ