Ιταλός τσακώθηκε με την γυναίκα του & βγήκε για βόλτα να ηρεμήσει - Γύρισε μετά από 7 ημέρες & 420 χλμ.

Απίθανη ιστορία.... 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ιταλία, όταν ένας άντρας τσακώθηκε με την γυναίκα του και βγήκε για μια βόλτα να ηρεμήσει... 

Ο ίδιος βρέθηκε μια εβδομάδα αργότερα, ενώ είχε διανύσει 420 χιλιόμετρα από το σπίτι του. 

Ο 48χρονος άνδρας από το Κόμο, μια πόλη βόρεια του Μιλάνου, στην Ιταλία, βρέθηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι παραξενεύτηκαν όταν τον είδαν μόνο του να περπατά στους δρόμους της Gimarra. 

Σταμάτησαν το αυτοκίνητο, του έκαναν μερικές ερωτήσεις και κατέληξαν να τον μεταφέρουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και ανακάλυψαν ότι η σύζυγός του είχε αναφέρει την εξαφάνιση του. 

Ο άντρας είπε ότι είχε έναν πολύ άγριο τσακωμό με την σύζυγό του και βγήκε για μια βόλτα, για να καθαρίσει το κεφάλι του. Μόνο που δεν σταμάτησε ποτέ. Χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε είδους μεταφοράς, ο άντρας κάλυψε 420 χιλιόμετρα με τα πόδια, σε μόλις επτά ημέρες αναφέρει το odditycentral.

Αυτό είναι κατά μέσο όρο 60 χιλιόμετρα την ημέρα. «Περπατούσα σε όλη τη διαδρομή», είπε ο άντρας. «Δεν χρησιμοποίησα κανένα μέσο μεταφοράς. Όλες αυτές τις μέρες επέζησα με φαγητό και ποτό που μου προσφέρθηκαν από ευγενικούς ανθρώπους στην πορεία. Είμαι καλά, είμαι λίγο κουρασμένος. "

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ