Στ. Πέτσας για την τρίχρονη κατάληψη στο City Plaza: Θα πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη συμπεριφορά του;

Θα πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον λογαριασμό των 312.500 ευρώ, ρωτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος... 

 

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για το ξενοδοχείο City Plaza που τελούσε υπό κατάληψη, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και το κράτος δεν προστάτευσε το δικαίωμά της στην ιδιοκτησία, εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο λογαριασμός; 312.500 ευρώ. Θα τον πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη συμπεριφορά του; Ή θα τον φορτώσει και αυτόν στους φορολογούμενους;» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με αφορμή την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).

Επισημαίνει ότι «η κατάληψη, για τρία ολόκληρα χρόνια, του ξενοδοχείου City Plaza είναι μια κωμικοτραγική υπόθεση που ξεγυμνώνει την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης» υπογραμμίζοντας ότι η κατάληψη έληξε στις 10 Ιουλίου 2019, «μόλις δηλαδή έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, προφανώς επειδή οι "αλληλέγγυοι καταληψίες" γνώριζαν ότι η νέα κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έπρεπε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ