Good news- Αλβέρτος Μπουρλάς: 600 νέες θέσεις εργασίας από την Pfizer στη Θεσσαλονίκη- Η επένδυση & οι προοπτικές (βίντεο)

Συνολικά 600 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στη Θεσσαλονίκη, ενώ η προοπτική είναι, σύμφωνα με τον Αλβέρτο Μπουρλά, αυτός ο αριθμός να διπλασιαστεί.

Μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει η εταιρεία Pfizer, όπως ανακοίνωσε ο Έλληνας CEO της, Αλβέρτος Μπουρλάς, στο 31ο Greek Economic Summit, όπου συμμετείχε.

 

Επίσης, ο ίδιος ανέφερε στη συζήτηση στην οποία συμμετείχε και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πως «Η Covid μας δίδαξε πως μπορούμε να εργαστούμε από οποιοδήποτε μέρος - γιατί όχι και από ένα υπέροχο μέρος, όπως η Ελλάδα; Εγώ το έκανα, έμεινα κατά την πανδημία για έναν μήνα στην Ελλάδα. 

Η μια εβδομάδα ήταν διακοπές, αλλά τις άλλες τρεις εργαζόμουν. Και μερικές από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το εμβόλιο πάρθηκαν όσο ήμουν στην Ελλάδα». 

Άκόμη, όπως αποκάλυψε ο CEO της Pfizer, η εταιρεία θα ανοίξει έναν νέο κόμβο στη Θεσσαλονίκη, που θα εξυπηρετεί εσωτερικά την εταιρεία.

Έτσι, συνολικά 600 νέες θέσεις εργασίας πρόκειται να δημιουργηθούν στη συμπρωτεύουσα, με 200 επιστήμονες να έχουν αναλάβει μέχρι το τέλος του χρόνου τα καθήκοντά τους, όπως ανακοίνωσε ο κ. Μπουρλάς.

 

Ο ίδιος επεσήμανε, επίσης, πως 15-20% των αιτήσεων που δέχθηκε η εταιρεία για τις θέσεις εργασίας προέρχεται από Έλληνες που είχαν φύγει στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης και θέλουν τώρα να γυρίσουν πίσω.

Στον δεύτερο, δε, κόμβο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, θα μπορέσουν να δουλέψουν άλλα 350 άτομα.

Συνολικά, στα δύο κέντρα θα εργάζονται αρχικά 600 άτομα, ενώ η προοπτική είναι, σύμφωνα με τον Αλβέρτο Μπουρλά, αυτός ο αριθμός να διπλασιαστεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ