Ο Σπύρος Σούλης προτείνει: 4 τρόποι - έκπληξη για να διακοσμήσετε το σπιτι σας με χαλιά!

Ακόμα να στρώσετε χαλιά; 

Αυτό που γνωρίζατε μέχρι τώρα ήταν πως τα χαλιά υπάρχουν για να εξυπηρετούν έναν και μόνο σκοπό: Να κρατάνε ζεστό το κρύο πάτωμά σας.

Οι εποχές, όμως, έχουν αλλάξει. Σήμερα βλέπουμε χαλιά παντού και όταν λέμε παντού εννοούμε παντού.

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω 4 ιδιαίτερους τρόπους για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με χαλιά.

Βάλτε ένα χαλί στην κουζίνα σας Το να υπάρχει ένα χαλί στην κουζίνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends αυτή τη στιγμή στη διακόσμηση. Δώστε χρώμα στην κουζίνα σας απλώνοντας ένα μακρόστενο χρωματιστό χαλί σε αυτήν.

χαλιά

Φωτογράφος: Bev Wilson

Βάλτε το πάνω στο τραπεζί της τραπεζαρίας Το να βάλετε ένα runner στο πάτωμα της κουζίνας δεν είναι και κάτι που δεν έχετε ακούσει ξανά στο παρελθόν. Το να απλώσετε, όμως, ένα runner-χαλί πάνω στο τραπέζι της τραπεζαρίας είναι πλέον τάση. Φυσικά για να κάνετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να πάρετε ένα καινούργιο χαλάκι και να το βάλετε πάνω στο τραπέζι σας αντί για κάποιο τραπεζομάντηλο.

χαλιά

Φωτογράφος: Emma Fiala

Πάρτε το στην κρεβατοκάμαρα Αν θέλετε να κάνετε το κρεβάτι σας να δείχνει σούπερ cosy δεν έχετε παρά να απλώσετε ένα όμορφο χαλάκι πάνω σε αυτό. Ρίξτε το επιμελώς ατιμέλητα στο τελείωμα του κρεβατιού σας αναφέρει το spirossoulis.

χαλιά

Φωτογράφος: Federico Paul

Χαλί στον τοίχο Το 2019 θέλει αντί για κάδρα να κρεμάμε τα χαλιά μας στους τοίχους. Διαλέξτε προσεκτικά το χαλί που θα βάλετε στον τοίχο σας.

χαλιά

Φωτογράφος: Jessica Isaac

Ένα vintage χαλί με πολλά χρώματα σίγουρα είναι μια καλή επιλογή καθώς θα μοιάζει με πραγματικό έργο τέχνης. Φυσικά μπορείτε να βάλετε το χαλί σας και σε κάδρο και να το κρεμάσετε στον τοίχο σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ