Αυτές είναι οι αυριανές βασίλισσες της Ευρώπης: Η Λεονόρ σαν μίσχος της Ισπανίας, η δυναμική Ελισάβετ του Βελγίου, η γεματούλα Amalia της Ολλανδίας (φωτό- βίντεο)

Τα κορίτσια διάδοχοι των θρόνων της Ισπανίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας... 

Μπορεί σήμερα να βρίσκονται σε εφηβική ή μετεφηβική ηλικία, ωστόσο, τα επόμενα χρόνια θα είναι οι κραταιές βασίλισσες που θα "κυβερνούν" την Ευρώπη.

 

 

Οι "αυριανές" βασίλισσες μπορεί τώρα να πηγαίνουν ακόμη σχολείο ή να σπουδάζουν, ωστόσο, αποτελούν την επόμενη γενιά των βασιλικών οικογενειών. 

 

Μικρότερη όλων, όμορφη και πολυφωτογραφημένη, η μελλοντική βασίλισσα της Ισπανίας, πριγκίπισσα Λεονόρ, κόρη του βασιλιά Φελίπε και της ωραίας βασίλισσας Λετίσια.

 

 

 

 

Στα 15 της χρόνια, η ωραία σαν μίσχος Λεονόρ, ξανθιά και αιθέρια, ετοιμάζεται ήδη για την εποχή που θα πάρει τα ηνία από τον πατέρα της.

 

 

Μάλιστα, η πρωτότοκη κόρη του Φελίπε και της Λετίσια είχε εντυπωσιάσει τους πάντες πριν από δύο χρόνια περίπου, σε ηλικία μόλις 13 ετών, όταν μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως.

 

 

Πέρυσι, δε, απευθύνθηκε στο κοινό ξανά, μιλώντας αυτή τη φορά καταλανικά, αλλά και αγγλικά, με τους γονείς της να την καμαρώνουν. 

 

 

Η διάδοχος του θρόνου του Βελγίου, πριγκίπισσα Ελισάβετ, είναι 19 ετών και σπουδάζει στην Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία των Βρυξελλών.

 

 

 

 

Η νεαρή πριγκίπισσα ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, βασιλιά Φίλιππου, ο οποίος φοίτησε στην ίδια σχολή από το 1978 έως το 1981.

 

 

Δυναμική και ανεξάρτητη, η μεγαλύτερη κόρη του Φιλίππου και της Ματθίλδης του Βελγίου φορά πλέον στολή παραλλαγής, σέρνεται στις λάσπες και καθαρίζει τους κοιτώνες μαζί με τους συμφοιτητές της, αποδεικνύοντας πως τα καταφέρνει σε όλες τις συνθήκες. 

 

 

 

 

Όσο για την τρίτη της... παρέας, διάδοχο του θρόνου της Ολλανδίας, είναι η 16χρονη Catharina-Amalia, μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Willem-Alexander και της βασίλισσας Maxima.

 

 

Πριν από λίγο καιρό, είχε προκληθεί σάλος, όταν περιοδικό αποκάλεσε την πριγκίπισσα plus size, παρουσιάζοντας φωτογραφίες από την πιο πρόσφατη φωτογράφιση της διαδόχου του θρόνου με την οικογένειά της.

 

 

Το δημοσίευμα προκάλεσε αντιδράσεις, με το περιοδικό να απαντά πως στόχος του ήταν να εμπνεύσει νέους ανθρώπους ώστε να έχουν αυτοπεποίθηση για το σώμα τους και όχι να θίξει την έφηβη πριγκίπισσα.

 

 

Και οι τρεις είναι υπέροχες!

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ