Μήπως η αφύπνιση σας έχει ξυπνήσει αυτές τις πνευματικές δυνάμεις; - Θεραπεία του σώματος

Το σημαντικό είναι να εστιάσετε σε αυτό που σας έρχεται φυσικά... 

«Υπήρξε μια διχογνωμία στο πως αντιλαμβανόμαστε το σώμα που φαίνεται να είναι αντικείμενο, μια τρισδιάστατη ανατομική δομή είναι στην πραγματικότητα μια διαδικασία, μια συνεχής ροή ενέργειας και πληροφοριών».- Ντίπακ Τσόπρα

Η πρόσφατη μεταβολή της συνείδησης συνοδεύεται από μια επανάσταση στην σχέση που έχουμε με το ενεργειακό μας πεδίο, τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε πληροφορίες για τον εαυτό μας και για τους άλλους, και σε πολλούς υπάρχει μια αύξηση στις «έξω-αισθητικές» ικανότητες που δεν υπήρχαν προηγουμένως.

Φυσικά, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα λένε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, παρόλα αυτά ωστόσο, όσοι βιώνουν μερικά από αυτά τα πολυδιάστατα χαρίσματα έχουν διαφορετική γνώμη.

Μέσα στον πληθυσμό εκείνων που έχουν βιώσει την αφύπνιση αυτών των πνευματικών/ψυχικών δώρων υπάρχει ακόμα ένα ευρύτερο φάσμα που αφορά τον τύπο του «δώρου» και την συχνότητα/ένταση του.

Μερικοί συντονίζονται συνεχώς στην νέα τους ικανότητα και μάλιστα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για διάφορους σκοπούς όπως για να βοηθήσουν τους άλλους, ενώ άλλοι την βιώνουν περιστασιακά, χωρίς συγκεκριμένη συχνότητα.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένοι τύποι χαρισμάτων που βιώνονται με κάποια μορφή από μεγάλες ομάδες ανθρώπων και συγκεκριμένα ξεκινούν όταν κάποιος αρχίζει να βιώνει την πνευματική αφύπνιση.

Μήπως έχουν ξεκινήσει να αφυπνίζονται μέσα σας αυτές οι πνευματικές δυνάμεις;

«Εφαρμόζοντας την οπτική που προέρχεται από την πολυδιάστατη έκφραση μου, λαμβάνω συνεχώς ισχυρή καθοδήγηση στο πως μπορώ να έχω πρόσβαση στην πιο ανεπτυγμένη εκδοχή του εαυτού μου. Η πρόσβαση στην πολυδιάστατη επίγνωση είναι σαν να χρησιμοποιείς την διαίσθηση σου στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε μέρα»– Sarah Veda, Multidimensional Mastery

Θεραπεία του σώματος

«Η θεραπεία είναι το αποτέλεσμα όχι μόνο των ιατρικών διεργασιών αλλά και των συνολικών βιολογικών δυνατοτήτων που συχνά δεν υλοποιούνται χωρίς την δύναμη της πνευματικής ευθυγράμμισης»– Ντέιβιντ Ρ. Χοκινς

Υπάρχουν αμέτρητες ανακαλύψεις και βιβλία όσον αφορά την σχέση μεταξύ του εσωτερικού μας κόσμου και της βελτίωσης ή της επιδείνωσης μιας νόσου στο σώμα μας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να αποδέχονται ότι το άγχος είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην εκδήλωση της ασθένειας στο σώμα.

Ωστόσο, αυτό που βλέπουμε να εξαπλώνεται παντού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με τον όρο «ενεργειακοί θεραπευτές». Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν να διευκολύνουν κάποιο είδος θεραπείας (είτε στο φυσικό σώμα του ασθενούς, είστε στο ψυχικό είτε στο πνευματικό) συντονίζοντας τον ασθενή με την ενέργεια του σώματος ενός άλλο ατόμου.

Κάποιοι θα μπορούσαν να διαφωνήσουν λέγοντας πως αυτός ο τύπος θεραπείας είναι αρχαίος και υπάρχει εδώ και αιώνες. Αλλά γι αυτό που δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε είναι ότι ποτέ πριν στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν είχε γίνει όλο και πιο «φυσιολογικό» να είσαι ενεργειακός θεραπευτής ή να θέλεις να επισκεφθείς έναν.

Θα μου έπαιρνε όλη μέρα να βρω διαφορετικούς τύπους θεραπευτών που αναδύονται σήμερα, αλλά πράγματα όπως το «Ρέικι», η «χειροθεραπεία» (χρήση των χεριών για την ενεργοποίηση ενεργειακών κυμάτων για τον εντοπισμό της ασθένειας) και η ηχοθεραπεία, ανήκουν στις θεραπευτικές ενέργειες που αρχίζουν να γίνονται πολύ δημοφιλείς.

Είναι σύμπτωση ότι η αύξηση εκείνων που βιώνουν την πνευματική αφύπνιση μας δείχνει επίσης μια αύξηση στον αριθμό των ενεργειακών θεραπευτών που εμφανίζονται στον κόσμο; Δεν νομίζω.

Διορατικότητα

Αυτό το χάρισμα μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων, αλλά η γενική ιδέα είναι ότι είναι η ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε ανθρώπους, μέρη ή πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά από τις πέντε αισθήσεις ή από συγκεκριμένα χρονικά σημεία (παρελθόν, παρόν, μέλλον).

Με την ανάπτυξη της διαίσθησης που αδιαμφισβήτητα έχει γίνει τρόπος ζωής σε εκείνους που αφυπνίζονται δεν είναι περίεργο ότι μερικοί αρχίζουν να «ενεργοποιούν» την καθοδήγηση της διαίσθησης όχι μόνο για την ζωή τους, αλλά και για την ζωή άλλων.

Διακοή/ Διαφή/ Τηλεπαθητική γνώση

Αυτά συχνά συναντώνται μαζί με την Διορατικότητα, αλλά χρησιμοποιούν διαφορετικές αισθήσεις για να ερμηνεύσουν τις πληροφορίες που λαμβάνουν. Εκείνοι που βιώνουν την Διακοή θα «ακούσουν» μηνύματα ή μάλιστα κάποιοι αναφέρουν πως ακούν «μουσική» που προέρχεται από τους αρμονικούς ήχους του σώματος.

Η Διαφή αναφέρεται στην ικανότητα να «νιώθουμε» τα μηνύματα είτε από το περιβάλλον είτε από άτομα, πάνω στο σώμα μας ή στην συναισθηματική μας κατάσταση και η τηλεπαθητική γνώση αναφέρεται στην ικανότητα «απλώς να ξέρουμε» κάτι ξαφνικά.

Διοχέτευση

«Το φως σου είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο νομίζεις. Για να σε φέρει στον κόσμο της περιέργειας είναι απόδειξη ότι κάτι μέσα σου επιδιώκει την εξέλιξη της συνείδησης που συμβαίνει σε αυτή την αλλαγή.»

Παρόλο που πολλοί πνευματικοί άνθρωποι θα μπορούσαν να πουν πως όλοι διοχετεύουμε με κάποια μορφή ενώ κάνουμε κάτι δημιουργικό, το είδος διοχέτευσης στο οποίο θα αναφερθώ έχει να κάνει με την διοχέτευση από ανώτερες πτυχές του εαυτού μας ή από οντότητες ανώτερων πεδίων ύπαρξης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι λίγη έρευνα στο διαδίκτυο για να βρείτε πως αυτή η «πνευματική ικανότητα» είναι μεγαλύτερη από όσο νομίζετε. Υπάρχουν άνθρωποι που διοχετεύουν μηνύματα από αγγέλους, από νεκρούς ή ακόμα και από τον ίδιο τον εαυτό τους, από μια μελλοντική ενσάρκωση τους σε μια ανώτερη διάσταση.

Σε όσους έχει αφυπνιστεί αυτή η ικανότητα γνωρίζουν πλήρως ότι μιλούν με άλλες κοσμικές οντότητες, ενώ αυτοί που χρησιμοποιούν την αυτόματη γραφή, ζωγραφική ή μουσική ίσως απλώς διοχετεύουν τον δικό τους ανώτερο εαυτό χωρίς να γνωρίζουν από πού προέρχεται αυτό που βιώνουν.

Ενεργοποιώντας τις πνευματικές σας δυνάμεις

Ανάμεσα σε εκείνους που μπόρεσαν να συντονιστούν με τις πνευματικές ικανότητες τους, η ιδέα ότι όλοι μπορούμε να βιώσουμε «έξω-αισθητικές» ικανότητες είναι καθολικά αποδεκτή.

Το σημαντικό είναι να εστιάσετε σε αυτό που σας έρχεται φυσικά, καθώς οι περισσότεροι θα διαπιστώσουν πως έχουν βιώσει κάποιες τέτοιες ικανότητες ενώ άλλοι θα νομίζουν ότι είναι «αδύνατον» να τις κατακτήσουν σύμφωνα με την αντίληψη τους.

Μόλις ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο το πνεύμα σας μιλά, θα χρειαστείτε χρόνο και εξάσκηση για να τελειοποιήσετε τα χαρίσματα σας. Είναι ακόμα εξίσου σημαντικό να θυμάστε ότι τα χαρίσματα, παρόλο που είναι παρόμοια με αυτά που θα έχουν και άλλοι, εκδηλώνονται με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε άτομο αναφέρει το Awaken

Επίσης, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα που αφορούν τον μεταφυσικό και πνευματικό κόσμο, όσο λιγότερο συμμετέχει το μυαλό στην διαδικασία τόσο το καλύτερο. Ενώ το μυαλό θα προσπαθεί να «καταλάβει» τι συμβαίνει και γιατί, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να τα κατανοήσει για να ανθίσουν τα χαρίσματα, και στην πραγματικότητα, όσο λιγότερο τα καταλαβαίνει τόσο περισσότερο αυτά θα ενισχυθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ