26χρονο μοντέλο της Vogue μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον άντρα της - Της ζήτησε να μαγειρέψει για αυτόν & την ερωμένη του μέσα στο σπίτι τους (φωτό)

Η Λίλια Σουντάκοβα μαχαίρωσε τον άντρα της στην καρδιά...

Ένα top model από την Ρωσία κατηγορήθηκε ότι μαχαίρωσε   μέχρι θανάτου τον σύζυγό της, ο οποίος την κακοποιούσε. 

Η Λίλια Σουντάκοβα, 26 ετών, σκότωσε τον Σεργκέι Ποπόφ, 28 ετών, αφού φέρεται να έφερε στο σπίτι μια γυναίκα που συνάντησε σε ένα μπαρ και ζήτησε από τη σύζυγό του να μαγειρέψει για αυτόν και την ερωμένη του.

 

 

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνια εάν καταδικαστεί. Η μαμά της, Irena Sudakova, 48 ετών, ισχυρίζεται ότι το μοντέλο με τα φυσικά τζίντζερ μαλλιά υπήρξε αρκετό καιρό θύμα κακοποίησης και ότι η επίθεση ήταν αυτοάμυνα.

Το πανέμορφο μοντέλο εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Russian Vogue και σε περιοδικά στην Ιταλία, την Κίνα και την Ιαπωνία και έχει διαφημίσει μια κορυφαία μάρκα ρούχων στη Ρωσία αναφέρει η Mirror. «Η Λίλια είναι θύμα, ήταν αυτοάμυνα», επιμένει η μητέρα της, λέγοντας ότι ο Σεργκέι ήταν αλκοολικός, αλαζονικός, σνομπ και έδερνε την κόρη της. Μάλιστα, υποστήριξε ότι οι δικαστές θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν ότι την είχε δείρει και στο παρελθόν και ότι ήταν δεσποτικός

 

 

Σύμφωνα με την απολογία της, ο μοιραίος καυγάς οφείλεται στη ζήλια της, βλέποντας τον άντρα της να φλερτάρει μπροστά της με μια μυστηριώδη γυναίκα, που στη συνέχεια την έφερε σπίτι, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ