Ανοίγουν τη Δευτέρα τα καταστήματα λιανικής πώλησης εποχικών ειδών - Τι θα γίνει με την παράταση του lockdown

Η πρώτη κατηγορία καταστημάτων που «δραπετεύει» από το lockdown θα είναι τα μαγαζιά με χριστουγεννιάτικα είδη.

 

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι ανοικτά τα καταστήματα λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών, ενώ θα επιτρέπεται η πώλησή τους και από τα σούπερ μάρκετ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών, καθώς και η πώλησή τους από τα σούπερ μάρκετ.

Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη».

 

Τι θα γίνει με την παράταση του Lockdown

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως το lockdown παρατείνεται για μία ακόμη εβδομάδα, μέχρι και την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα των εμβολιασμών, λέγοντας πως τα πρώτα εμβόλια αναμένεται να έρθουν στη χώρα μας στα τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου και πως ο εμβολιασμός θα είναι δωρεάν και εθελοντικός. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ