Ο γάμος της χρονιάς: Η νύφη με κορωνοϊό χαμογελαστή στο περβάζι της- Ο γαμπρός με τον παπά στο πεζοδρόμιο (φωτό)

Τίποτε δεν κατάφερε να σταματήσει το ερωτευμένο ζευγάρι - ούτε καν το γεγονός ότι η νύφη κόλλησε κορωνοϊό!

Παρά τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν - το ένα μετά το άλλο - η Lauren Jimenez ήταν αποφασισμένη να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Patrick Delgado.

Τίποτε δεν κατάφερε να σταματήσει το ερωτευμένο ζευγάρι - ούτε καν το γεγονός ότι η νύφη κόλλησε κορωνοϊό!

Οι μελλόνυμφοι άλλαξαν τρεις φορές τα γαμήλια σχέδιά τους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως, το πιο απίστευτο ήταν πως μόλις λίγες ημέρες πριν την 20η Νοεμβρίου, οπότε και ήταν προγραμματισμένος ο γάμος τους, η Lauren αρρώστησε και βρέθηκε θετική στην Covid-19!

Εκτός, δε, όλων των υπολοίπων οι άδειες του γάμου τους κόντευαν να λήξουν, οπότε το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί έστω και... εξ' αποστάσεως!

Το ζευγάρι, που είναι μαζί τέσσερα χρόνια και αρραβωνιάστηκε τον Μάιο του 2019, έκανε, λοιπόν, έναν γάμο, σίγουρα, διαφορετικό από ό,τι είχαν φανταστεί, αλλά πρωτότυπο!

Η Lauren φόρεσε το νυφικό της και κάθισε στο περβάζι του παραθύρου του υπνοδωματίου της, στο πατρικό της σπίτι στο Ontario της California, ενώ ο 27χρονος γαμπρός στεκόταν έξω από την είσοδο του σπιτιού.

«Αν και σίγουρα δεν ήταν όπως το είχαμε ονειρευτεί, ο Patrick κι εγώ καταφέραμε να ανταλλάξουμε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης» είπε η 29χρονη νύφη στο "Good Morning America"

Όπως είπε η φωτογράφος του γάμου, Jessica Castellano, ήταν σίγουρα ο γάμος του 2020 και παρά το social distancing μπορούσες να "νιώσεις την αγάπη". 

 

What do you do if you test positive three days before your wedding, but everyone else around you is negative? Let’s up...

Δημοσιεύτηκε από Jesscaste Photography στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

 

Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε στη σελίδα της στο facebook τις φωτογραφίες του γάμου τους, που θύμιζε ταινία του Hollywood, τονίζοντας πόσο την εμπνέουν οι δυο τους. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ