Θρίλερ με την 26χρονη influencer που βρέθηκε νεκρή & γυμνή κοντά στο σπίτι της - Οι νέες λεπτομέρειες δημιουργούν ερωτήματα (Φωτό)

Νεκρή και γυμνή εντοπίστηκε η 26χρονη influencer του Instagram, Αλέξις Σάρκι, που είχε εξαφανιστεί μια μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και οι αρχές την αναζητούσαν

Περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Χιούστον βρέθηκε νεκρή και γυμνή η 26χρονη influencer του Instagram, Αλέξις Σάρκι, η οποία είχε εξαφανιστεί μια μέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

 

 

Το γυμνό της σώμα – που δεν είχε εμφανή τραύματα – βρέθηκε στην άκρη του δρόμου δίπλα σ′ ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων κοντά στο διαμέρισμά της.

 

 

Η Αλέξις Σάρκι, που αυτοαποκαλούνταν και «μέντορ» είχε 21.000 ακολούθους στο Instagram, ενώ συχνά έκανε αναρτήσεις αναφέροντας το όνομα του συζύγου της, Τομ Σάρκι, με τον οποίο είχε παντρευτεί πέρσι, αλλά η σχέση τους αντιμετώπιζε προβλήματα.

 

 

«Πρόσφατα μας είχε ανοιχτεί (αναφέροντας) για το διαζύγιο που είχε καταθέσει», είπε μια από τις καλύτερές της φίλες.

 

 

«Ήταν ένα πολύ κλειστό άτομο. Δεν μοιραζόταν πολλά για το τι συνέβαινε στο σπίτι», πρόσθεσε.

 

 

Οι νέες λεπτομέρειες δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το πότε ενημερώθηκαν τα αγαπημένα της πρόσωπα για τον θάνατό της και τι ακριβώς τον προκάλεσε.

 

 

Η Stacy Robinault, η μητέρα της άτυχης 26χρονης, είπε αρχικά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κόρη της έφυγε από το διαμέρισμά της, έπειτα από έναν καβγά. Δεν πήρε το αυτοκίνητό της και κανείς δεν μπόρεσε να τη βρει για το υπόλοιπο της νύχτας και το επόμενο πρωί, είπε η οικογένεια.

 

 

Την επόμενη μέρα, ο σύζυγος κάλεσε τη μαμά της για να την ενημερώσει ότι η κόρη της έλειπε και αργότερα εκείνο το βράδυ - περισσότερες από 12 ώρες μετά την εύρεση του σώματος του Αλέξη από τις αρχές - η απογοητευμένη μητέρα έγραψε στο Facebook για να ζητήσει βοήθεια για να εντοπίσει την κοπέλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ