Good news από την Μύκονο - Η ''Flora'' έκανε πάλι το θαύμα της - Η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Oι κάτοικοι της Μυκόνου μπήκαν σε γιορτινό mood. 

Το πιο trendy σούπερ μάρκετ όχι μόνο της Μυκόνου, αλλά ίσως και ολόκληρου του κόσμου φόρεσε τα γιορτινά του ενόψει Χριστουγέννων και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Τo διάσημο Flora Market όπου χειμώνα-καλοκαίρι οι πελάτες κάνουν τα ψώνια τους χορεύοντας στον ρυθμό των επιλογών του resident dj και παρακολουθώντας Fashion TV από γιγαντοοθόνες, στολίστηκε με φωτάκια, χρυσά στολίδια, άγιους βασίληδες και μικρά και μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα συνθέτοντας ένα μαγικό σκηνικό.

Δείτε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο ντεκόρ του Flora Market που ανεβάζει την διάθεση, όπως τον κατέγραψε ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV.

 

 

Τα εκατοντάδες λαμπιόνια που κυριαρχούν παντού στο εσωτερικό του καταστήματος, η πολυτελής χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που παραπέμπει σε μεγάλα mall του εξωτερικού και ο dj Άγιος Βασίλης Παντελής Κουρούπης, μαγεύουν τους πελάτες που δεν σταματούν να φωτογραφίζουν, να τραβούν βίντεο και να κοιτούν με χαμόγελο τον απίστευτο γιορτινό στολισμό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ