GNTM: Διαλύονται οι παρέες πριν τον τελικό - Η αποχώρηση που έβαλε "φωτιά" στο πλατό (Βίντεο)

Οι φιλίες δοκιμάζονται λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Μία «ανάσα» πριν τον ημιτελικό του GNTM τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι κλήθηκαν να ποζάρουν για την promo αφίσα του νέου κομματιού «Δεν είσαι εδώ» από την Τάμτα και τον επιβλητικό Mente Fuerte.

 

 

 

Μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη από το GNTM, ήρθε το «τέλος» για ένα ακόμη μοντέλο.

 

 

 

Το "πάνω χέρι" στη φωτογράφηση είχε η Ξένια, η οποία είχε λάβει την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο πλατό, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τα disadvantage. Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Ανδρέας, ο οποίος θα έπρεπε να χορέψει χωρίς μουσική.

 

 

 

Ο διακεκριμένος φωτογράφος FreddieF. βρέθηκε εκεί προκειμένου να απαθανατίσει τις προσπάθειες των παιδιών, τα οποία φάνηκε στο σύνολο να δυσκολεύονται υπό το βάρος των απαιτήσεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά το πέρας της δοκιμασίας αποχώρησης, οι παίκτες του GNTM βρέθηκαν για ακόμα μια φορά απέναντι από τους 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός.

 

 

 

Στις δύο καλύτερες φωτογραφίες βρέθηκαν ο Έντουαρντ και ο Ηρακλής. Την καλύτερη λήψη, όμως, είχε ο Ηρακλής, όπως ήταν λογικό και από τα θετικά σχόλια που προηγήθηκαν.

 

 

 

Στον αντίποδα, 3 κορίτσια βρέθηκαν στο bottom 3. Λία, Μαριαγάπη και Ξένια είχαν τις χειρότερες προσπάθειες, με τους κριτές να είναι αρκετά απογοητευμένοι από τα μοντέλα.

 

 

 

 

 

 

Ωστόσο, την πιο κακή εικόνα είχε η Λία, η οποία ήταν η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ