Με κορωνοϊό χωρίς συμπτώματα ο Γιώργος Πατούλης: Αρνητικό το τεστ για τη σύζυγο & τον γιο του – Τι δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη (Φωτό & Βίντεο)

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε την Τρίτη ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μετά από συνάντηση που είχε με δήμαρχο

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέροντας πως θα ασκεί εξ αποστάσεως τα καθήκοντα του.

«Ενημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς», αναφέρει ο κ. Πατούλης με ανάρτησή του στο twitter.

 

Ενημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Patoulis στις Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

 

Μιλώντας στο Star, ο περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε ότι δεν έχει συμπτώματα μέχρι στιγμής από τον κορωνοϊό, ενώ υποστήριξε ότι το ραντεβού με τον δήμαρχο έγινε την Παρασκευή στο γραφείο του.

 

 

 

«Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα όπως σε κάθε συνάντηση. Διαβάσαμε το Σάββατο σε μια ανάρτησή του ότι ήταν θετικός», σημείωσε ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας ότι και ο αντιπεριφερειάρχης που συμμετείχε στη συνάντηση έκανε τη Δευτέρα τεστ και βγήκε θετικός.

«Θα κάνουμε ό, τι λέει το πρωτόκολλο, προφανώς» κατέληξε ο κ. Πατούλης.

 

 

 

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη
Άμεσα τεστ έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του περιφερειάρχη Αττικής, η σύζυγός του και ο γιος του, τα οποία ήταν αρνητικά.

Ανάρτηση στο Instagram έκανε και η Μαρίνα Πατούλη, γράφοντας: «Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορονoϊού και τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν αρνητικά.

Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα, ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις, και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. 

 

 

Παράλληλα, θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ