Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας - Η Σελήνη στον Καρκίνο παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στον Καρκίνο παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας σήμερα, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Σήμερα αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει.

Τα οικονομικά για άλλη μια φορά φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα, ίσως γιατί μπορεί να προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη ή ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει. Με λίγη πειθαρχία και καλή οργάνωση όμως, θα το αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Απλά, μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα αγοράζοντας ό,τι σας γυαλίζει. Βάλτε την κάρτα σε ένα συρτάρι και ξεχάστε την μέχρι τα μέσα του μήνα. Η όψη Σελήνης-Ουρανού, φυσικά, θα μπορούσε να δείχνει και έναν έκτακτο μπουναμά. Σας το εύχομαι!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για εσάς, καθώς από το πρωί έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα, όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι, το μυαλό σας επίσης είναι συγκεντρωμένο και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις. Η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία και θα νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις στις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα, αν έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες συναλλαγές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα που σας ταιριάζει περισσότερο ενεργειακά. Θετική η Τετάρτη και για την ερωτική σας ζωή, αν θέλετε να κάνετε ένα πρώτο βήμα, να πιάσετε συζήτηση με το αντικείμενο του ενδιαφέροντος σας, να ανάψετε ένα πράσινο φως…

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Ουρανού είναι βοηθητική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας και να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να νιώθετε ικανοποιημένοι, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να σας μαγειρέψετε το αγαπημένο σας φαγητό. Είναι από τις ημέρες που ξαφνικά μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Ακόμη, επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών, ενδέχεται να προκύψει και μια οικονομική βοήθεια ή μια πληροφορία θετική για ένα οικονομικό θέμα που σας ζόριζε. Ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να ζητήσει τη βοήθεια σας ή απλώς να θέλει κάποιον να μιλήσει. Δείξτε κατανόηση και μην το αρνηθείτε.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ