Πριν & μετά: Συγκινεί η εικόνα μιας 27χρονης νοσοκόμας έπειτα από 8 μήνες στη "μάχη" με τον κορωνοϊό- Κουρασμένη, γερασμένη, ταλαιπωρημένη (φωτό- βίντεο)

Η χαμογελαστή νεαρή κοπέλα της πρώτης φωτογραφίας μοιάζει γερασμένη, εξουθενωμένη, κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος στη δεύτερη.

Μια νεαρή νοσοκόμα, η 27χρονη Kathryn, ανέβασε φωτογραφίες της στο twitter πριν και μετά την "μάχη" της με τον κορωνοϊό, σοκάροντας τους πάντες με την μεγάλη αλλαγή της.

(Photo: @kathedrals/ twitter)

Η κοπέλα αποφοίτησε από την σχολή της μόλις τον περασμένο Απρίλιο και αμέσως ξεκίνησε να εργάζεται, δίνοντας τον δικό της καθημερινό αγώνα ως νοσηλεύτρια εν μέσω πανδημίας.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί δύο φωτογραφίες της, μία μετά την αποφοίτησή της την άνοιξη του 2020 και μία ακόμη τωρινή, μετά από μία εξαντλητική βάρδια, με την διαφορά στο πρόσωπό της να είναι τεράστια.

 

 

Η χαμογελαστή νεαρή κοπέλα της πρώτης φωτογραφίας μοιάζει γερασμένη, εξουθενωμένη, κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος στη δεύτερη.

Οι δύο φωτογραφίες της έγιναν viral στο διαδίκτυο, ενώ η Kathryn μιλώντας στο CNN ανέφερε πως η συγκεκριμένη χρονιά της φαίνεται «σουρεαλιστική».

 

 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εργάζομαι ως νοσηλεύτρια και μάλιστα εν μέσω πανδημίας» τόνισε η ίδια. 

Η 27χρονη εργάζεται σε νοσοκομείο του Tennessee και συνήθως η βάρδια της διαρκεί 12,5 ώρες. Μάλιστα, η κοπέλα αναφέρει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Metro, πως εργάζεται εξαρχής σε «συνθήκες καταστροφής και έκτακτης ανάγκης», οπότε δεν έχει ιδέα πως είναι να δουλεύεις ως νοσηλεύτρια υπό φυσιολογικές συνθήκες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ