Τopmodel η ανιψιά της Νταϊάνα, Lady Kitty Spencer - Ντύνεται με γούστο και στυλ, μοιάζει πολύ στην θεία της (φωτό)

Έχεις δει την εντυπωσιακή ανιψιά της Πριγκίπισσας Diana;

Η Lady Kitty Spencer είναι βρετανίδα μοντέλο και αριστοκράτισσα .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kitty Spencer (@kitty.spencer)

Το 2018, έγινε η εκπρόσωπος της ιταλικής εταιρίας κοσμημάτων Bulgari . Επιπλέον είναι το μεγαλύτερο παιδί του Τσαρλς Σπένσερ, 9ου κόμη Σπένσερ και ανιψιά της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας. Eίναι η πρώτη ξαδέρφη του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, Δούκα του Κέιμπριτζ και του Πρίγκιπα Χάρι, Δούκα του Σάσεξ .

 

 

Το 1992, όταν η Σπένσερ ήταν ενός έτους, εμφανίστηκε με τη μητέρα της στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar UK. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία το modeling και εργάστηκε για μεγάλους οίκους μόδας... 

 

 

Η γαλαζοαίματη είναι η κόρη του αδελφού της Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ. Μητέρα της είναι το πρώην μοντέλο  Victoria Aitken, με το οποίο ο Σπένσερ χώρισε από το 2000.

Η Lady Kitty Spencer σπούδασε marketing πολυτελών brands και όπως δήλωσε θέλει να εφαρμόσει τις γνώσεις της για καλό σκοπό. Ακολουθώντας τα χνάρια της διάσημης θείας της έχει φιλανθρωπική δράση, ενώ ορίστηκε και πρεσβευτής της Contrepoint, μιας οργάνωσης που υποστηρίζει άστεγους νέους ανθρώπους, είναι μοντέλο, κάτι που απολαμβάνει γιατί της επιτρέπει να ταξιδεύει και να ζει το παραμύθι της, ενώ μιλώντας για το προσωπικό της fashion style δήλωσε λάτρης της μόδας των ‘50s, δεκαετία την οποία «γνώρισε» μέσα από την σειρά "Mad Men"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ