Εισέβαλαν στο σπίτι διάσημης Instagrammer & της έκλεψαν αντικείμενα αξίας 400.000 δολαρίων - Σε σοκ η ίδια & το μωρό της που ήταν μπροστά

Κινδύνεψε η ζωή της και του παιδιού της...

Μια πασίγνωστη Influencer από το Χονγκ Κονγκ πέρασε έναν εφιάλτη όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της και απείλησαν την ίδια αλλά και το 6 μηνών μωρό της με μαχαίρι, ενώ απέσπασαν αντικείμενα αξίας  400.000 δολαρίων. 

Η 25χρονη Mei-Yan, με 80.000 followers στο Instagram ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που πέρασε μαζί με το μωράκι της. 

Η επίθεση θεωρείται ότι συνδέεται με μια σειρά δημοσιεύσεων που έκανε η Mei-Yan στις οποίες έδειξε το σπίτι της με τα ακριβά προϊόντα που αγόραζε.

 

 

Σε μια μεταγενέστερη δημοσίευση, έγραψε: «Όταν βγήκα από την κρεβατοκάμαρά μου για έλεγχο, τρεις άντρες ήταν ήδη μέσα στο διαμέρισμά μου».

Περιέγραψε τους άνδρες κινεζικής καταγωγής και ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών.

 

 

 

 

Οι δράστες φορούσαν μαύρες χειρουργικές μάσκες και καπέλα και φαίνεται ότι χρησιμοποίησαν μια κάρτα-κλειδί από άλλο διαμέρισμα στο πολυτελές συγκρότημα στο οποίο μένει η Influencer, για να αποκτήσουν πρόσβαση στο κτίριο. 

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε: "Καθώς χτύπησε το κουδούνι της πόρτας, η υπηρέτρια άνοιξε την πόρτα και τρεις άνδρες έσπευσαν στη μονάδα" Η συμμορία έδεσε τη Mei-Yan, καθώς και την υπηρέτρια της. Ωστόσο, απείλησαν επίσης τον γιο της κατά τη διάρκεια του συμβάντος αναφέρει το ladbible.

 

 

 

 

 

 

Η νεαρή κοπέλα είπε ότι ένας από τους άντρες «έτριξε με δύναμη το μέτωπο του γιου της, προτού ψάξουν το σπίτι της και κλέψουν τα αντικείμενα γνωστών σχεδιαστών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ