Αυτή η όμορφη νέα γυναίκα ντύνεται κάθε μέρα σαν να ζει στον 19ο αιώνα- Υπέροχο στυλ, φανταστικές εικόνες (φωτό)

Αν και όπως λέει, συχνά την κοιτούν περίεργα στον δρόμο, εκείνη δεν πτοείται, αντιθέτως απολαμβάνει ιδιαίτερα το στυλ της, το οποίο την έχει κάνει διάσημη στα social media!

Η Mila Povoroznyuk από την Ουκρανία δεν είναι απλώς μία νέα και όμορφη γυναίκα. 

 

 

 

 

Το ντύσιμό της είναι πολύ ιδιαίτερο και είναι σίγουρο πως δυσκολεύεται πολύ να βρει ρούχα που να της αρέσουν στα μαγαζιά της πατρίδας της- και όχι μόνο.

 

 

 

 

Ο λόγος; Η γλυκιά Mila ντύνεται καθημερινά σαν να βρίσκεται στον 19ο αιώνα: Εντυπωσιακά φορέματα, καπέλα, γάντια, ιδιαίτερα πανωφόρια, αλλά και ανάλογα χτενίσματα και vintage κοσμήματα.

 

 

 

 

Αυτή η γυναίκα είναι κυριολεκτικά σαν να προσγειώθηκε ξαφνικά στο 2020 με τη βοήθεια μιας... χρονομηχανής!

 

 

 

 

 

 

Όπως λέει η ίδια στο Bored Panda, όλα ξεκίνησαν πριν από 12 χρόνια, όταν ξεκίνησε να συμμέτεχει σε ένα κίνημα που αφορούσε την αναδρομή στο παρελθόν και άρχισε να ράβει η ίδια τα vintage ρούχα της για την συμμετοχή της σε σχετικά φεστιβάλ.

 

 

 

 

Μάλιστα, πριν από 2 χρόνια ξεκίνησε να ράβει όλα της τα ρούχα και έκτοτε κυκλοφορεί σαν να ζει στον 19ο αιώνα - οφείλουμε, μάλιστα, να παραδεχτούμε πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά!

 

 

 

 

 

 

«Το πρώτο μου ρούχο σε στυλ του 19ου αιώνα ήταν ένα μπλε πανωφόρι. Αυτό φτιάχτηκε πριν από 8 χρόνια. Έκτοτε άρχισα να επιλέγω κομμάτια που να ταιριάζουν με αυτό το στυλ και σταδιακά η γκαρνταρόμπα μου έγινε vintage» λέει η ίδια. 

 

 

 

 

 

 

Η νεαρή Ουκρανή εμπνέεται από τα social media για να δημιουργήσει τα υπέροχα vintage σύνολά της, ενώ ποζάρει και η ίδια, με χάρη, φορώντας τα, για τους περισσότερους από 76.000 followers της στο instagram και τους περισσότερους από 250.000 στο Tik Tok!

 

 

 

 

Αν και όπως λέει, συχνά την κοιτούν περίεργα στον δρόμο, εκείνη δεν πτοείται, αντιθέτως απολαμβάνει ιδιαίτερα το στυλ της, το οποίο την έχει κάνει διάσημη στα social media!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ