Μανώλης Γκίνης: O χαρισματικός μικρός που μας καταπλήσσει στα ''Καλύτερά μας χρόνια'' & στις διαφημίσεις της COSMOTE

Ο μικρός Μανώλης Γκίνης κλέβει την παράσταση ... 

Τέλη δεκαετίας του ’60: η τηλεόραση εισβάλλει δυναμικά στη ζωή μας -ή για να ακριβολογούμε- στο σαλόνι μας. Γύρω από αυτήν μαζεύονται κάθε απόγευμα οι οικογένειες και οι παρέες σε μια Ελλάδα που ζει σε καθεστώς δικτατορίας, ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον, αλλά δεν ξέρει ακόμη πότε θα έρθει αυτό. Εποχές δύσκολες, αλλά και γεμάτες ελπίδα…

Ξεναγός σ’ αυτό το ταξίδι, ο οκτάχρονος Άγγελος, ο μικρότερος γιος μιας πενταμελούς οικογένειας -εξαμελούς μαζί με τη γιαγιά Ερμιόνη-, της οικογένειας Αντωνοπούλου, που έχει μετακομίσει στην Αθήνα από τη Μεσσηνία, για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο.

 

 

Η σειρά της ΕΡΤ ''Τα καλύτερά μας χρόνια'' έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό ενώ τα νούμερα τηλεθέασης απειλούν την ιδιωτική τηλεόραση. Πρωταγωνιστής της σειράς ο μικρός Μανώλης Γκίνης. Τον Μανώλη τον έχουμε γνωρίζει μέσα από τις απίστευτες ατάκες που λέει στις διαφημίσεις της COSMOTE.

 

 

 

 

 

Ο βενιαμίν της σειράς φαίνεται ότι έχει μεγάλο ταλέντο και αν και μικρός στην ηλικία έχει, αντίληψη, χιούμορ και πάθος για αυτό που κάνει. 

Πριν αρκετούς μήνες ο μικρός ηθοποιός μίλησε για την σειρά της ΕΡΤ στην κάμετα. 

 

 

 

«Νιώθω τέλεια με τους τηλεοπτικούς μου γονείς. Σε λίγο θα είμαστε σαν κανονική οικογένεια! Υποδύομαι τον Άγγελο. Ο ρόλος μου σαν χαρακτήρας είναι λίγο τρελός. Τα μυαλά του είναι πάνω από το κεφάλι του… Καλά κι εμένα είναι λίγο!», είπε προκαλώντας αίσθηση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ