Χριστούγεννα στο Παλάτι της Σουηδίας: Η πριγκίπισσα Victoria με τον ωραίο σύζυγο, τα παιδιά & τον σκύλο τους (φωτό)

Όμορφες εικόνες... 

Τις πρώτες χριστουγεννιάτικες εικόνες της όμορφης οικογένειας της πριγκίπισσας Victoria - διαδόχου του θρόνου της Σουηδίας, έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι.

 

 

Η 43χρονη μέλλουσα βασίλισσα της Σουηδίας πόζαρε χαμογελαστή στο, χριστουγεννιάτικα στολισμένο σαλόνι της, μαζί με τον γοητευτικό σύζυγό της και πρώην γυμναστή της, πρίγκιπα Daniel και τα δύο πριγκιπόπουλά τους, την 8χρονη Εστέλ και τον 4χρονο Όσκαρ. 

 

 

Μάλιστα, η οικογένεια γιόρτασε την αρχή της εορταστικής περιόδου, ανάβοντας τα κεριά που συμβολίζουν την ελπίδα, την χαρά, την ειρήνη και την αγάπη, κατά την παράδοση.

 

 

Στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας στο instagram, είδαμε και τις ευχές της Victoria για τις γιορτές, έχοντας στην αγκαλιά της τον γιο της, λίγο πριν ο σύζυγός της, Daniel, ανάψει τα παραδοσιακά κεριά, με το αναμμένο τζάκι στο βάθος και τον τρισχαριτωμένο σκύλο τους να παρακολουθεί με ενδιαφέρον. 

 

 

 

 

Νωρίτερα τα πανέμορφα παιδάκια του πριγκιπικού ζεύγους είχαν φτιάξει υπέροχα στεφάνια για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ