Η bleu nuit τουαλέτα της Diana που έγραψε ιστορία: Μετάξι με τούλια, κεντημένο με swarovski - Πουλήθηκε σε υπέρογκο ποσό (φωτό)

Το εμβληματικό στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα... 

Όταν μιλάμε για κομψότητα, για θηλυκότητα και φινέτσα, οι γυναικείες φιγούρες που μας έρχονται στο μυαλό είναι συγκεκριμένες.

Μία από αυτές, η θρυλική πριγκίπισσα Νταϊάνα που σημάδεψε για πάντα την ιστορία της Αγγλίας και έγινε πρότυπο της ομορφιάς και της μόδας.

Το 1989 η Πριγκίπισσα του λαού φόρεσε ένα υπέροχο στράπλες φόρεμα για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του Phantom Of The Opera στο Λονδίνο.

Η Νταϊάνα πόζαρε με το γεμάτο τούλι φόρεμα, με στρας και swarovski και πόζαρε για τον κατάλογο δημοπρασιών του Christie's.

 

 

To φόρεμα πωλήθηκε στην συνέχεια και συγκεκριμενα το 1997 για 48.300 δολάρια σε μια γυναίκα που ονομαζόταν Pat Kerr Tigrett, μια σχεδιάστρια νυφικών και υψηλής ραπτικής από το Μέμφις.

Η σχεδιαστρια επεσήμανε ότι ο σχεδιασμός του φορέματος ήταν πολύ επιτυχημένος και ότι το φόρεμα ήταν μοναδικό, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν περίπου 15-20 αντίγραφα.

Ο Murray Arbeid, που έραψε το φόρεμα πέθανε σε ηλικία 76 ετών, ήταν από τους κορυφαίους Βρετανούς σχεδιαστές μόδας της δεκαετίας του 1980.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ