Η Τζένη Μπαλατσινού & το νέο επαγγελματικό της βήμα λίγο πριν τον τοκετό- Podcast & συνεντεύξεις στο διαδίκτυο (φωτό-βίντεο)

Όσα ετοιμάζει η εγκυμονούσα σύζυγος του Βασίλη Κικίλια...

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, η Τζένη Μπαλατσινού προχωρά σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, στα πλαίσια της «νέας εποχής» του jenny.gr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από τα Instagram Stories της, η Τζένη συμμετέχει ενεργά στη νέα, διαδικτυακή εποχή, με 10λεπτα podcasts και συνεντεύξεις με ανατρεπτικούς καλεσμένους, που περιλαμβάνοντας στα "exclusive benefits" του site.

Η εγκυμονούσα σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, δεν σταματά να εργάζεται, εν αναμονή του τέταρτου παιδιού της και να δημιουργεί.

Η ίδια, μάλιστα, έχει ανεβάσει στο instagram μερικά αποσπάσματα από όσα ετοιμάζει, ενώ, όπως αποκάλυψε, καλεσμένος στο πρώτο επεισόδιο του podcast της είναι ο γνωστός χορογράφος και σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Ρήγος. 

Η καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικολόγος, Αναστασία Κοτανίδου, ο μπασκετμπολίστας και πατέρας 6 παιδιών Βασίλης Σπανούλης και ο προπονητής Δημήτρης Ιτούδης είναι ανάμεσα στους καλεσμένους της, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social media.

Σε άκρως δημιουργική διάθεση η γοητευτική Τζένη, λίγο πριν τον τοκετό... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ