Η πριγκίπισσα Kate στα χνάρια της... έκπτωτης Meghan: On camera μιλάει με άψογη ορθοφωνία & συγχαίρει γονείς, παιδιά, φροντιστές - Το look παρουσιάστριας ειδήσεων (βίντεο)

Η αλλαγή της Δούκισσας Kate και ολόκληρης της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας...

Ένα διαφορετικό πρόσωπο δείχνει το τελευταίο διάστημα η σύζυγος του πρίγκιπα William, Kate Middleton.

 

 

Εν μέσω πανδημίας, η πριγκίπισσα Kate, με look παρουσιάστριας ειδήσεων, βαδίζει στα χνάρια της... έκπτωτης Meghan Markle, ασχολούμενη ολοένα και περισσότερο με κοινωνικά θέματα.

 

 

Στο νέο της βίντεο, η Δούκισσα του Cambridge, με άψογη ορθοφωνία, ευχαρίστησε οικογένειες, γονείς και φροντιστές στη Βρετανία για την «καλή δουλειά» που κάνουν στην ανατροφή των παιδιών.

 

 

Διαβάζοντας το autocue και κοιτώντας ευθεία στην κάμερα η Kate, που εμφανώς έχει κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και έχει βελτιώσει αισθητά την άρθρωσή της, τόνισε πως «οι μεγάλες αλλαγές ξεκινούν από μικρά πράγματα».

 

 

Φαίνεται, λοιπόν, σαν το... σύντομο πέρασμα της ακτιβίστριας Meghan Markle από την βρετανική βασιλική οικογένεια - πριν επιστρέψει στην Αμερική, μαζί με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους αυτή τη φορά - να έδωσε πραγματικά νέο αέρα στη μοναρχία.

Η Meghan, που ενδιαφερόταν και ασχολείτο ενεργά με θέματα και σκοπούς που αφορούσαν την παγκόσμια κοινότητα, τόσο πριν τον γάμο της με τον Harry, όσο και μετά το "διαζύγιο" με την βασιλική οικογένεια και την επιστροφή στην Αμερική, τους "άνοιξε" τα μάτια.

 

Σαν να τους είπε: "Κατεβείτε από τον θρόνο σας και βγείτε στην κοινωνία".

 

 

Και τον ρόλο αυτό ανέλαβε η - μέλλουσα βασίλισσα και ιδιαιτέρως αγαπητή στους Βρετανούς - Kate Middleton.

 

 

Έτσι, λοιπόν, η όμορφη και συμπαθής Δούκισσα του Cambridge, που μόλις και μετά βίας είχαμε ακούσει τη φωνή της τα προηγούμενα χρόνια, βγήκε μπροστά εν μέσω πανδημίας και φορώντας κομψά σακάκια, που θυμίζουν έντονα παρουσιάστρια ειδήσεων, συνομίλησε με γονείς, με επαγγελματίες υγείας, φροντιστές και ειδικούς, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο - τόσο της ίδιας, όσο και ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ