Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Νοέμβριος ρίχνει αυλαία με μια Σεληνιακή έκλειψη σήμερα

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα ξεκινάει με αρκετές έγνοιες για τα επαγγελματικά ζητήματα, αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να προβάλλετε καλύτερα τις ιδέες και τις σκέψεις σας και να διαφημίσετε κάπως τις ικανότητες σας. Η Πανσέληνος – έκλειψη είναι αρκετά βοηθητική σχετικά με τα παραπάνω, αλλά βοηθάει ακόμη αν θέλετε να κάνετε και κάποιες συζητήσεις ή να διεκπεραιώσετε θέματα της δουλειάς ή των σπουδών σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο σήμερα με τα μέσα επικοινωνίας ή τα μέσα μεταφοράς, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο περιστασιακό πρόβλημα εκεί. Πάντως, όσο πλησιάζουμε προς το Δεκέμβριο, που έρχεται με ορμή αύριο, τα πράγματα αποκτούν μια άλλη, κάπως λιγότερο ενοχλητική διάσταση και θα το διαπιστώσετε αμέσως με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οικονομικά είναι τα θέματα, τα οποία σας απασχολούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας και σ’ αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιους χειρισμούς, ώστε να αποκομίσετε μεγαλύτερο κέρδος. Πάντως, με τη σημερινή έκλειψη Σελήνης, τα οικονομικά σας μπορεί να κινδυνεύσουν προσωρινά, ίσως από ένα έκτακτο οικονομικό έξοδο ή από το τέλος ενός εσόδου, διότι μπορεί μια εποχική εργασία να φτάνει στο τέλος της ή λόγω των συνθηκών να περιορίζεται ο κύκλος εργασιών της. Ευτυχώς, η επιρροή του Ερμή στον Τοξότη από αύριο, θα βοηθήσει να πάρετε σύντομα την ανιούσα στα έσοδα. Κατά τα άλλα, είναι μια από τις σχετικά πιο ανέφελες και πιο ήσυχες εβδομάδες του Δεκεμβρίου για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μπορείτε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας πιο εύκολα, ενώ είναι ακόμη μια θαυμάσια περίοδος και για νέες γνωριμίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σας και φυσικά εσάς επηρεάζει περισσότερο από όλους τους άλλους είτε είστε Δίδυμοι είτε έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους. Μάλιστα θα έλεγα, ότι σας επηρεάζει κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά μια ερωτική σχέση ή μια γνωριμία ή σε μια συνεργασία. Πιθανώς, κάποιοι από σας παίρνετε μια σημαντική απόφαση τώρα για το μέλλον της σχέσης σας και δεν αποκλείεται αυτή η απόφαση να σας οδηγεί σε συμβίωση ή σε επισημοποίηση την επόμενη χρονιά ή μπορεί να προκύπτει μια επαγγελματική δέσμευση που εκτείνεται και στο 2021. Ακόμη, με αυτή την Πανσέληνο, η επιθυμία σας να αλλάξετε παραστάσεις και να ταξιδέψετε θα είναι πολύ έντονη και θα γίνει εντονότερη από αύριο με τον Ερμή στον Τοξότη, αλλά συγκρατηθείτε και βρείτε εναλλακτικές διεξόδους, αφού προς το παρόν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Προσέξτε λίγο παραπάνω θέματα υγείας αυτές τις ημέρες.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr. 

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ