Μισό εκ. clicks για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελένης Μενεγάκη & του Μάκη Παντζόπουλου – Το στολίζουν μαζί σαν «ερωτευμένοι πιγκουίνοι» (Φωτό)

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους είναι μαγικό!

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, ωστόσο, τα Χριστούγεννα έρχονται και αυτό είναι γεγονός.

 

 

Αποτελεί σίγουρα μια από τις αγαπημένες της εποχές του χρόνου και όπως κάθε Χριστούγεννα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και τον φετινό στολισμό του σπιτιού της.

 

 

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πνεύμα των εορτών και επέλεξε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της το μεσημέρι του Σαββάτου, αναρτώντας δυο στιγμιότυπα με τον Μάκη Παντζόπουλο και την ίδια... επί το έργον.

 

 

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους όλη τη διαδικασία του εντυπωσιακού στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου του σπιτιού τους.

 

 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανήρτησε ένα βίντεο σε fast forward την ώρα που στολίζει μαζί με τον σύζυγό της και τον στενό της συνεργάτη το φετινό δέντρο.

 

 

Το δέντρο τους είναι τόσο μεγάλο που ο αγαπημένος της Ελένης χρειάστηκε να ανέβει πάνω σε καρέκλα για να φτάσει τα ψηλά σημεία του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ