Η σύζυγος του Μαραντόνα απαγόρευσε στην σύντροφό του να πάει στην κηδεία του θρύλου του ποδοσφαίρου- Τι είπε η παρουσιάστρια για την απόφαση της οικογένειας (φωτό- βίντεο)

"Πόλεμος" ανάμεσα στις δύο πρώην γυναίκες του θρύλου της μπάλας... 

Οι... ίντριγκες ανάμεσα στις πρώην γυναίκες του δεν έλειψαν από την κηδεία του σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα.;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego Armando Maradona (@diegoarmandomaradona1960)

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς, σκορπίζοντας τη θλίψη στους φανατικούς θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, ενώ χθες το βράδυ τον αποχαιρέτησε ολόκληρη η Αργεντινή, με τον θρύλο της μπάλας να οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.

 

 

Ωστόσο, είχαμε και κάποια... παρατράγουδα, καθώς η πρώην σύζυγος του Αργεντίνου άσσου δεν επέτρεψε στην τελευταία σύντροφό του, να τον αποχαιρετήσει.

 

 

Η Rocio Oliva, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής Todos Noticias, πως η πρώην σύζυγος του Μαραντόνα, Claudia Villafañe έδωσε εντολή να μην την αφήσουν να μπει στο προεδρικό μέγαρο της Αργεντινής, όπου βρισκόταν η σορός του. 

 

 

Η 29χρονη παρουσιάστρια, με την οποία ο Μαραντόνα υπήρξε αρραβωνιασμένος, έφτασε στο προεδρικό μέγαρο στις 4:40, επιθυμώντας να πει το τελευταίο "αντίο" στον Μαραντόνα, η σορός του οποίου εκτίθετο σε λαϊκό προσκύνημα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocio! (@rocio_g_oliva)

 

 

 

Ο φρουρός ασφαλείας, όμως, την ενημέρωσε πως δεν μπορεί να μπει μέσα και πως θα έπρεπε να επιστρέψει στις 7 το πρωί και να περιμένει στην ουρά, μαζί με χιλιάδες ακόμη θαυμαστές του Μαραντόνα, ώστε να μπορέσει να τον αποχαιρετήσει. 

 

 

«Δεν μπορώ να έρθω στις επτά το πρωί. Αυτό είναι τρελό, είναι τρελό» είπε η Oliva, δακρυσμένη, «Θέλουν να έρθω μαζί με όλο τον κόσμο, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό...».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARAS (@revistacaras)

 

«Ήμουν η τελευταία σύντροφος του Ντιέγκο, εκείνη που ζήτησε να δει... Κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό. Δεν σκέφτονται τον Ντιέγκο ούτε για ένα λεπτό...» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

 

 

 

 

Ο Μαραντόνα και η Rocio Oliva ήταν ζευγάρι για 6,5 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2012, αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα, ενώ χώρισαν το 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by biei (@bieicontenidos)

Με την Claudia Villafane ο Μαραντόνα υπήρξε παντρεμένος από το 1984 έως το 2003 και μαζί απέκτησαν δύο κόρες, την Dalma και την Giannina.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ