Στον τάφο των γονέων του αναπαύεται από χθες ο Diego Maradona- Χιλιάδες άνθρωποι με λυγμούς αποχαιρέτησαν το είδωλο της μπάλας (φωτό- βίντεο)

Ο Diego Maradona οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, με χιλιάδες θαυμαστές του να θρηνούν την απώλειά του... 

Παρά την πανδημία του κορωνοϊού, χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες προκειμένου να συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον μεγαλύτερο σταρ του ποδοσφαίρου, Diego Maradona, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια, μετά από ανακοπή καρδιάς.

 

 

 

 

Κλαίγοντας σαν μικρά παιδιά και κρατώντας σημαίες με το όνομά του οι Αργεντίνοι αποχαιρέτησαν για πάντα τον αγαπημένο τους "Diegito", ήρωα μικρών και μεγάλων, εδώ και δεκαετίες, για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την μεγάλη του καρδιά.

 

 

 

 

Αν και η ταφή του super star της μπάλας ήταν ιδιωτική και παρόντες σε αυτή ήταν μόνο μέλη της οικογένειας και στενοί φίλοι του Maradona, χιλιάδες κόσμου συνέρρευσαν τόσο στο λαϊκό προσκύνημα, όσο και στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, για να συνοδεύσουν τη σορό του 60χρονου "Θεού" του ποδοσφαίρου.

 

 

 

 

 

 

Πλέον, ο Diego Maradona αναπαύεται πλάι στους αγαπημένους του γονείς, στο κοιμητήριο Μπέγια Βίστα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί πως στην Αργεντινή έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος λόγω του θανάτου του Diego Maradona, ο οποίος λατρευόταν ως "Θεός" από τους συμπατριώτες του. 

 

 

 

 

 

Η Αργεντινή αποχαιρέτησε με όλες τις τιμές τον δικό της ήρωα... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ